Z-Pro sprederive

Sprederivene i Z-Pro Serien er designet for større gårder og for intensiv bruk, og er derfor bygget på en solid hovedramme i firkantstål. Høy arbeidskvalitet, pålitelighet og brukervennlighet karakteriserer Z-Pro serien.

Beskrivelse

Z-Pro har rotorene opphengt i bevegelige ledd og tilpasser seg derfor alltid til terrenget. Maskinens oppheng er en leddet 3-punkts ramme som via hydrauliske støtdempere gir optimal jordfølging samtidig som den sikrer en stabil og rolig fremdrift både i arbeid og transport.
Rotor- og rivetinder sikrer effektiv spredning av avlingen. Spredningsvinkelen kan justeres ved å forandre rotorvinkelen, tilsvarende er de kraftige asymmetriske rivetindene parallelle med terrenget, og kan justeres i henhold til dette. Maskinen kan også stilles til kantstrøm, slik at avlingen ikke blir spredt utover, men inn på jordet.
Alle maskiner er utstyrt med hydraulisk inn- og utfolding, noe som sikrer raskt skifte mellom transport og arbeidsstilling. Videre er serien utstyrt med vidvinkeloverføring, noe som sikrer lang levetid,og at rotorene kan roteres for service og vedlikehold.
 

Teknisk spesifikasjon

Be om tilbud på Z-Pro

Redskaper

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el