Z-Hydro sprederive

Hydro-serien består av lette, robuste og velprøvde rotorriver som er perfekte for mellomstore gårdsbruk. Hydro-serien, kjennetegnet ved lett og rask drift, er utviklet spesielt for å gi høy kapasitet med med små og lette traktorer.

Beskrivelse

Sprederivene har bevegelige ledd og tilpasser seg derfor alltid til terrenget. Det bevegelige og fjærende trepiunktfestet birar ytterligere til dette. Støtdempere er med på å sikre en stabil fremdrift både i arbeid og transport.

Rotor- og rivetinder sikrer effektiv spredning av avlingen. Spredningsvinkelen kan justeres ved å forandre rotorvinkelen, tilsvarende er de kraftige asymmetriske rivetindene parallelle med terrenget, og kan justeres i henhold til dette. Maskinen kan også stilles til kantstrøm, slik at avlingen ikke blir spredt utover, men inn på jordet.

Alle maskiner er utstyrt med hydraulisk inn- og utfolding, noe som sikrer raskt skifte mellom transport og arbeidsstilling. Videre er serien utstyrt med vidvinkeloverføring, noe som sikrer lang levetid,og at rotorene kan roteres for service og vedlikehold.

Teknisk spesifikasjon

Be om tilbud på Z-Hydro

Redskaper

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el