Videoarkiv

 • Rask og effektiv vedproduksjon

  Palax C750.2 er en kraftig vedmaskin for produksjon av store mengder fyringsved. Kapper stokker med en diameter på 30 cm og lengde på 25-60 cm og hydraulisk innmatingsbord på 230 cm. Kløyver har automatisk hurtigventil og en trykkraft fra 6-9 tonn. Med sin utrolige hastighet og kraft, setter Palax C750 ny standard når det kommer til kapasitet. Hardmetallbladet på 750 mm er det raskeste på markedet.

 • Oppgrader hverdagen med Automower

  Gruer du deg til plenklipping i sommer? Husqvarnas Oddmund Ihle forteller hvorfor en Automower da vil være løsningen for deg. A-K maskiner har et bredt utvalg av klippere og fagfolk som kan gi de beste råd om hva som passer best for nettopp din hage.

 • Slik betjener du Palax vedmaskin

  Vedsesongen står for døren. Vi er ny forhandler for Palax vedmaskiner. Palax har de siste årene gjort betydelige forbedringer på sine produkter og har i dag en bred range av maskiner fra de helt enkle til industrielle anlegg. Her kan du se en video som forklarer hvor enkel en vedmaskin fra Palax er i bruk.

 • New Holland CH7.70, erfaringer fra testing i Storbritannia

  James Rickard fra Farmers Guardian møter Nigel Honeyman som er treskerpesialist for New Holland i Storbritannia, for å snakke om den nye CH7.70.

 • New Holland T5 Dynamic Command klar for Norge

  Den nye New Holland T5 Dynamic Command har potensiale til å bli den nye ""norgestrsaktoren". Lavprofiltak med panoramaglass, 8- trinns hurtiggir og en sprek Stage V motor er bare noe av årsakene til dette. Se mer på denne rundturen

 • Case IH Puma med nytt design

  Case IH Puma kom i fjor i nytt design på de minste modellene. Se denne korte videopresentasjonen fra Danmark