Case IH Vestrum

Den nye Case IH Vestrum introduserer Case IHs kontinuerlig variable CVXDrive-transmisjon i 100 hk segmentet. Med motorer fra 100-140 hk, kombineres de kompakte, lettkjørte og brukervennlige egenskapene til en 4-sylindret mellomklassetraktor med den avanserte teknologien, premium spesifikasjonene og suverene førerkomforten du normalt bare finner i større modeller.

Introduksjon

Vestrum CVXDrive passer inn i Case IH-serien mellom Luxxum fra 100-120 hk og Maxxum med 115-145 hk. TTallet i modellbetegnelsen 100 CVXDrive, indikerer motorens nominelle hestekrefter ved 2200 o/min, mens de maksimale effektytelsene i serien ligger 10 hk over det nominelle og er tilgjengelig i hele turtallsområdet fra 1.700 til 1.900 o / min.

Beskrivelse

Motoren i serien er i basis en helt ny type 4,5-liters firesylindret FPT-motor med commonrail innsprøytning, avansert wastegate turbolader og intercooler. Den er designet spesielt med tanke på å utvikle høyt dreiemomentet ved lave motorhastigheter. Maks dreiemoment på henholdsvis 520 Nm, 551 Nm, 610 Nm og 630 Nm for de fire modellene blir utviklet allerede ved 1300 o/min og gjør at traktoren blir meget sterk med godt bundrag. 

Motoren har også en enestående drivstoffeffektivitet og oppfyller EUs Stage V-utslippsstandarder, noe som betyr at svevestøv er redusert med ytterligere 40%. Kjernen i det nye systemet er FPTs multipatenterte HI-eSCR2-selektive katalytiske reduksjonssystem (SCR), som er fullstendig vedlikeholdsfri. Alle komponentene er fullt integrert i den kompakte enheten som nå er plassert under pansderet og som også inkluderer dieseloksydasjonskatalysator og AdBlue injektor.

Trinnløs transmisjon
Case IH har nesten to tiårs erfaring med kontinuerlig variabel transmisjonsteknologi. Evnen til å skille motorhastighet fra fremoverhastighet gjør traktorer med CVXDrive ideelle i oppgaver som inkluderer transport eller typiske kraftuttaksdrevne arbeidsoppgaver som slåttearbeid, rundballepressing, lett jordarbeiding og spesialistoperasjoner som for eksempel kantklipping snøfresing med mer.

CVXDrive gir trinnløs akselerasjon fra 0 til 40 km/t som ved hjelp av innstillingen ‘Eco’ kan nås på et motorhastighet på bare 1700 o/min for å minimere drivstofforbruket. Aktiv Hold holder traktoren stasjonær uten å bruke bremsene. Automatisk parkeringbrems er montert som standard.

Automatic Productivity Management (APM) integrerer perfekt samspillet mellom motor og girkasse, og gir jevn, effektiv og komfortabel drift av traktoren. For å spare drivstoff reduseres motorhastigheten automatisk når det kreves mindre energi, for eksempel når man beveger seg fra tyngre til lettere jordsmonn i jordbearbeidingen eller når etterspørselen fra det hydrauliske systemet reduseres.

Kraftig hydraulikk oppfyller ethvert krav
De hydrauliske systemene og redskapstilkoblingene på Vestrum CVXDrive-modeller er designet for å takle selv de tyngste jobbene og oppfylle praktisk talt ethvert krav. Traktorene kan også bli levert såkalt loader-ready fra fabrikken, altså klare til montering av en Case IH LRZ 120 frontlaster med elektrohydraulisk kontroll via en originalmontert  joystick i førerhuset som gjør den behagelig og uanstrengt å betjene.

Med elektronisk hydraulikkontroll (EHC), kan Cat II eller III N trepunktet løfte opp til 5600 kg, mens den variable trykkstrømskompenserende hydraulikkpumpen (PFC) leverer opptil 110 liter/min.  Headland Management Control II, som opererer på ISOBUS III for maksimal effektivitet, automatiserer repeterende operasjoner, reduserer tretthet og øker produktiviteten.

Active Ride Control er inkludert i standard spesifikasjonen, sammen med eksterne kontroller for bakaksel, hydraulikk og kraftuttak. Opptil syv mekanisk og elektronisk styrte hydraulikkuttak er tilgjengelige, sammen med en ‘Power Beyond’ port som leverer opptil 110 liter / min.

Sterk og manøvrerbar
Vestrum CVXDrive er utstyrt med en meget karftig foraksel som har en tillatt belastning på 3.700 kg, mens styrevinkelen på 55° gir en svingradius på bare 4,5 m. Fjærende foraksel med bremser er også tilgjengelig. En robust fronthydrulikk er fullt integrert med forakselen og har maksimal løftekapasitet på 2.300 kg. Fronthydraulikk kan leveres til alle Vestrum CVXDrive modeller.

Kraftuttaket foran opererer med 1000 omdreininger per minutt, mens det bakre gir tre hastigheter, 540/540E/1000,  med 540E/1.000/1.000E turtall eller 540/1000/vegavhengig også er tilgjengelig for alle

Premium komfort
Vestrum CVXDrive traktorer har et luksuriøst, komfortabelt firestolpers førerhus med fjæring som gir utmerket sikt og kjørekomfort. Hele betjeningsoppsettet ligner på det som blir benyttet på større Case IH-traktormodeller, slik at førere som er kjent med Case IH fra før, vil finne seg raskt til rette.

Det veletablerte, intuitive Case IH Multicontroller armlenet som er kjent fra Maxxum, Puma, Optum osv  er montert som standard for å sikre enkel og intuitiv betjening av alle funksjoner. Alle hovedinnstillinger kan justeres fra AFS PRO 700 trykkfølsom skjerm. 

Utover standard konfigurasjon finnes et stort utvalg av utstyr og spesifikasjoner som kan spesialbestilles. Det inkluderer for eksempel førerhusoppheng, klimaanlegg, elektrisk justerbare og oppvarmede speil, et utvalg av luftfjærende komfortseter med mer.

Be om tilbud på Vestrum

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el