Vakuum-kombi 5 - 7,2

Beskrivelse

Den nye Reime V/KV 5 og 7,2 kjennetegnes av lavt tyngde-punkt, kraftig og solid konstruksjon. Utforming og konstruksjonsdetaljer er valgt spesielt med tanke på norske driftsforhold. Bremser er standard.

Vognene har helgalvanisert tank og ramme med stor flens på toppen. Her kan det monteres hydraulisk luke for fylling med vanlig pumpe eller rør for såkalt ”ryggelasting”. Hel bakluke gir enklere rengjøring og inspeksjon. Ikke minst er dette en fordel etter tømming av for eksempel sandfangkum. Det spesielle nivårøret gir brukeren oversikt over hvor mye væske det er i tanken.

Vognene har en kraftig veldimensjonert kompressor, 6000 l. Reime Eco spreder 15m er standard. Tre sugestusser, et venstre og høyre foran og ett bak. Sugeinntak er komplett med kran og hurtigkobling. Leveres med bremser, PTO aksel, lys og 5m 5” sugeslange med enderør.

Reime KV , kombivakumpumpe med høytrykkspumpe, leveres komplett med kanon, hydraulisk betjent knekk. Kastelengde 50-60 m.

Et bredt utvalg tilleggsutstyr er tilgjengelig tilpasset dine behov. Vogn er forberedt for og kan leveres med utstyr for tømming av vogna framme, såkalt ”fjelltømming”. Forberedt og for toppfylling eller ryggelastingssystem.

Be om tilbud på Vakuum-kombi 5 - 7,2

Redskaper

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el