TS og HTS traktorskjær

Introduksjon

Duun traktorskjær er laget av høgfaste stålkvaliteter for å tåle store belastninger. Sveist i helautomatisert robotanlegg med maksimal sveisekvalitet. Slyngrenset og pulverlakkert for maksimal holdbarhet. Store roterende hjul for de største modellene gir bedre planeringsegenskaper. Produsert i Norge.

Beskrivelse

TS
et solid traktorskjær i mellomklassen. Kan utrustes med hydraulisk rotasjon og hydraulisk sidebevegelse. Bygget i høgfaste stålmaterialer for best mulig slite-styrke. Solid og enkelt trepunktfeste for tilkobling av HMV eller triangel boltkobling. Slitestål i hardmetall tilpasset vegvesenstandard Vendbart med 50 reguleringsmuligheter. Kraftig senteropplag-ring med smøre-mulighet. Innsveiste forsterkninger i alle boltehull.

HTS
et traktorskjær for de tøffeste oppgavene. Sikker hydraulisk sikring med gjennomgående stempelstang for rotasjonssylinder. Meget kraftig senteropplagring med smøring både “foran og bak”. Store roterende støtthjul gir bedre planeringsegenskaper. Perforerte slitestål med kilebolter er standart på alle HTS-modeller. Roterende støttehjul med trinnløs regulering gir bedre planeringsegenskaper. Solid og enkelt trepunktfeste beregnet for tilkobling av HMV eller triangelkobling. Trepunktfeste med flytspor i tillegg til ekstra hullrekke for fast innfesting.

 

Teknisk spesifikasjon

Be om tilbud på Traktorskjær