New Holland – utvalgte modeller
 

Blå New Holland T8 - Vår kraftigste konvensjonelle traktorBlå New Holland T4 Lav Profil med skrurtresker på åkerenBlå New Holland T7 HD - En traktor for proffe oppdrag
 


 
 Klikk her for å se hele utvalget

 

Kort om New Holland
 

New Holland er videreføringen av de legendariske traktorene fra Fiat og Ford som ble slått sammen i 1991. New Holland traktorene i det norske markedet sammenstilles i dag ved fabrikker i Italia, England og Tyrkia. I tillegg er det komponentfabrikker både i Belgia og Frankrike. Treskere produseres i Belgia og Polen. New Holland har også produksjonsfaciliteter i USA, Canada, Brasil, Argentina, Kina, Russland, India og Uzbekistan.

I Norge har New Holland en sterk stilling i traktormarkedet og betraktes som en av de "fire store". Traktorene er i særlig grad velkjent for sine motorer som produseres ved Fiat Powertrain i Torino i Italia som har en ledende rolle i utvikling av energieffektive motorer med lave utslipp og høy ytelse.

New Holland blir også betraktet som et av traktormerkene med best førerkomfort. Hos New Holland er bærekraft et sentralt begrep i utviklingsarbeidet. Fabrikken har benyttet store ressurser på å utvikle miljøvennlige løsninger. Blant annet driver fabrikken forsøksgårder der nye konseptmodeller blir testet ut med alternative drivstoff som biogass fra avfalsstoffer i landbruksproduksjonen som ett eksempel.
 

Se den spennende videoen under om deres metan-drevne konsept-traktor:

 

Kort om Case IH
 

Case IH er et søstermerke til New Holland som ble innlemmet i CNHi konsernet i 2000. Case IH har en lang og ærerik fortid som streker seg helt tilbake til 1842 da Jerome Increase Case etablerte Racine Threshing Machine Works i Racine, Wisconsin. Omtrent samtidig i 1847 starter Cyrus McCormick McCormick Harvesting Machine Company som senere ble til International Harvester.
 

Case IH - utvalgte modeller
 

Rød Case IH Luxxum med skrurtresker på åkerenRød Case IH Farmall A på en grønn åkerRød Case IH Maxxum på åkeren

 

 

 

Klikk her for å se hele utvalget 

 

Case IH og fremtiden
 

Case IH er en spydspiss i teknologiutvikling i traktorbransjen. Allerede i 1977 lanserte International Harvester rotortrreskerteknologien som fortsatt er overlegen med hensyn til kapasitet. Case IH har også hatt en ledende utvikling av store firehjulsdrevne midjestyrte traktorer, AFS-system for presisjonslandbruk og ikke å forglemme CVT-teknologien for trinnløs transmisjon.

Se videoen under om deres satsing på selvkjørende traktorer: