New Holland TD5 Velprøvd og pålitelig

New Holland TD5 tilbyr den perfekte balansen mellom innovasjon og velprøvd konstruksjon. Med motorer og drivverk som kombinerer pålitelig drift med tradisjonell brukervennlighet, blir resultatet det beste.

Introduksjon

New Holland TD5 særpreges av høy komfort, lavt støynivå og en utmerket servicevennlighet. Lift-O-Matic og de andre betjeningspakene sitter bekvemt plassert innenfor rekkevidden. Serien strekker seg fra 85 hk og opp til hele 115 hk.

Beskrivelse

New Holland TD5 har nå fått samme overordnede design som andre modeller i New Holland T-familien. De er ikke bare er pene å se på, de forbedrer også produktiviteten og førerkomforten. Det skrående panseret sikrer optimal sikt forover. De bakre arbeidslysene, som er integrert i det ny konstruerte taket, gir optimal belysning i alle vinkler.
Standardtransmisjonen 12 x 4 30 km/t Synchro Command ™ er usedvanlig enkel, allsidig og driftssikker. 12x12 Hydraulic Powershuttle med vendegirspak på rattet ble utviklet for brukere som utfører omfattende arbeid med laster med hyppige retningsendringer forover og bakover. 
20x12 Synchro Shuttle™ med krypegir gir fremdriftshastigheter ned til 0,33 km i timen, samtidig som det opprettholdes en topphastighet på 40 km i timen. Dette er det ideelle valget for spesialproduksjoner som for eksempel grønnsaker og bær produsenter.

Video

Be om tilbud på TD5

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el