T6 Full fleksibilitet i kraft og komfort

De seks modellene i New Holland's nye T6-serie er definisjon av fleksibilitet i landbruket. Nye Tier 4B motorer med Hi-ESCR eksosrensing yter fra 125 til 175 hk. Nytt utvendig design gir blant annet mulighet for ny LED-belysning som gjør natt til dag.

Introduksjon

ECOBlue™ HI-eSCR-motorene oppfyller Tier 4B utslippskrav som gir  betydelig drivstoffreduksjon og sparer miljøet. Du kan velge mellom fem 4-sylindrede modeller, med motoreffekt som spenner fra 125  hk til 175 hk, eller toppmodellen med seks sylindere T6.180 som har  175 hk maks. EPM. Velg enten en Electro Command™ semi-powershift, som leveres på hele serien eller New Hollands berømte Auto Command™ trinnløse transmisjon, som leveres til modellene fra T6.145 til T6.175

 

Beskrivelse

T6 er designet for dagens moderne landbruk. Særpregede cat eye-lys, signaturlys og dynamisk utformede ventilasjonsåpninger i panseret skaper en traktor med stilig utseende. Utstyrt med opptil 16 LED-lys gjør den også natt til dag for 24-timers produktivitet. Hele T6-serien er utviklet for landbruk med  blandet driftsform og intensivt husdyrhold. Den er fullpakket av funksjoner for å tilfredsstille de mest krevende brukerne. Bransjens beste setetilbud omfatter Dynamic Comfort-serien med en ergonomisk svingbar ryggstøtte og Auto Comfort™ med aktiv oppvarming og ventilasjon for topp komfort hele dagen. En rekke sporfølgingsløsninger er tilgjengelige,  inkludert IntelliSteer® fullt integrert autostyring med en nøyaktighet på 1,5 cm fra år til år, og spor-til-spor.

Be om tilbud på T6

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el