New Holland T5 Mer effekt og bedre komfort

New Holland T5 kommer i 2017 med andre generasjon, der nye FPT motorer introduseres med Hi-ESCR-teknologi som gir økt ytelse med opptil 24 % mer dreiemoment. Økt effekt til 99 hk på minste modell og 117 hk på største er en annen effekt av modellskiftet, der også ny fjæringskomfort, bedre sikt i mørke og fabrikkmontert laster er en del av tilbudet.

Introduksjon

New Holland T5  er konstruert med tanke på allsidighet. Perfekt hjemme på jordet, på vegen, i låven eller på gårdsplassen, den kan enkelt benyttes til transport, kraftuttaksdrift, trepunktarbeid eller oppgaver i kommuner samt vegvedlikehold. Electro Command™ transmisjonen lar deg tilpasse hastigheten til arbeidsoppgaven på en enkel og smidig måte. Med fullt utvalg av kraftuttaksturtall, takvindu med god sikt, trepunkthydraulikk foran og bak, så har du den perfekte samarbeidspartner til allsidig landbruk.
 
 

Beskrivelse

De tre nye modellene i T5-serien har blitt utviklet for å gi en perfekt spredning av effekt i hele serien. Den svært effektive FPT Industrial F5C-motoren med ECOBlue™ Compact HI-ESCR-teknologi oppfyller Tier 4B. Det gir økt ytelse og opptil 24% mer dreiemomentreserve for enda bedre produktivitet. Inngangsmodellen T5.100 leverer 99 hk som øker til 117 hk på T5.120. Alt er samlet i en kompakt pakke med høyt effekt-til-vekt forhold som betyr at T5 yter og leverer med enestående smidighet.
 
For første gang på T5-serien, kan du nå få New Holland's berømte Terraglide™ forakselfjæring, som bidrar til å sikre silkemyk kjøring selv i tøft terreng. Sammen med Comfort Ride™ førerhusfjæring gir dette ekstra komfort og arbeidsmiljø. For første gang i Norge introduseres T5-serien med fabrikkmontert laster. Den brede frontlasteren gir høyere stabilitet, selv når du arbeider med de tyngste lastene ved maksimal rekkevidde. En ny elektronisk betjeningsspak har også knapper for opp- og nedgiring. Alt i en kompakt pakke. Både standard- og Comfort Ride™-modeller med førerhusfjæring kommer med samme lave totalhøyde på 2,6 m.
Den nye LED-lyspakken gjør natt til dag for sikkert arbeid døgnet rundt. Det nye 1000 ECO kraftuttaksalternativet vil øke produktiviteten og redusere drivstofforbruket. Den helt nye IntelliSteer® Lite-pakken gir sporfølging med én skjerm.
 
New Holland T5 med mange nye funksjoner som gir økt komfort og ytelse.
 

Be om tilbud på T5

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el