New Holland T5 Auto Command

New Holland T5 Auto Command er en traktormodell med trinnløs transmisjon og en ny generasjon 4,5 liters firesylindret Stage V FPT motor.

Introduksjon

T5 Auto Command har effekt fra 110 - 140 hk. Den kjennetegnes også av et meget godt førermiljø med høy komfort og enkel betjening der SideWinder armlene med trinnløs transmisjonsbetjening er et viktig element. Som utgangspunkt leveres traktoren med et romslig Horizon førerhus, men den kan også leveres med lavprofil førerhus med panoramaglass i taket

Beskrivelse

Under panseret i New Holland T5 sitter en Nef 4,5 liters motor som har en ideell kraftkurve, og gir topp effekt ved 1800 o/min, det mest brukte turtallet for både kraftuttak og trekkarbeid. Den tilfresstiller Stage V utslippsstandarder, som innebærer en ytterligere 40% reduksjon av innhold av partikler i eksosen sammenlignet med tidligere Tier 4B. Dette oppnås takket være den nye HI-eSCR 2 teknologien som er utviklet av FPT Industrial. Dette innovative etterbehandlingssystemet er en vedlikeholdsfri, patentert løsning som minimerer driftskostnadene. Det er også uten behov for EGR ventil og har blitt fint tilpasset under panseret.

Trinnløs
Den  prisbelønte Auto Command ™ girkassen med kontinuerlig variabel overføring har en tretrinns innstilling av akselerasjon og retardasjon. Den har også fire kjøremodus tilpasset ulik kjørestil. Betjening skjer med kjørespaken på armlenet på høyre side av setet. Du kan bruke kjørepedal kombinert med, eller i stedet for kjørespaken. Når spaken trekkes bakover, senkes hastigheten. Den vipper alltid tilbake til nullpunkt. Hvis du senker hastigheten helt til stopp, vil spaken også kunne fungere som vendegir hvis du aktiverer den en gang til i samme retning. 

Det komfortable Horizon førerhuset kan leveres med tre alternative seter der det mest eksklusive har automatisk vektinnstilling, oppvarming og ventilasjon. Alle kommer med SideWinder betjeningsarmlene. Dette inneholder alle de viktigste betjeningsfunksjonene for traktoren som gasspådrag, gir, hydraulikk, kraftuttak, autoprogrammer for motorturtall og transmisjonsstyring samt vendeteigsautomatikk. Mange av funksjonene er samlet i ICP-panelet med fargekodene trykknapper for raske og enkle valg. Armlenet har også en trykkfølsom betjeningsskjerm som gir informasjon og kan brukes til å stille inn en rekke parametre. 

Kompakt
Den nye New Holland T5 Auto Command er en stor traktor i en kompakt kropp. Stor i den forstand at den har de samme komfortegenskaper som de større modellene i T6-T7-T8 seriene. Men samtidig har den kompakte dimensjoner. Trotalhøyde er 2695 mm Lengde er 4170 mm inkl løftearmer og bredden er 2288 mm. Totalvekt er 8800 kg. Netto transportvekt er 5500 kg.

Hele serien er utstyrt med en klasse 1,5 HD-aksel som standard og en valgfri klasse 1,75 aksel er tilgjengelig dersom traktoren skal brukes mye i lasterarbeid og transport med tung last foran. Totalvekt er 8,8 tonn. Det er ca 800 kg mer enn T5 Electro Command ™.

 T5 Auto Command ™ -serien er som standard utstyrt med en CCLS-pumpe med kapasitet 80 liter/minutt. En valgfri pumpe på 110 liter/minutt er også tilgjengelig. Hydraulikken kan spesifiseres med opptil fire elektroniske eller mekaniske eksternuttak bak. Opptil tre midtmonterte for å betjene fronthydralikk eller laster er også tilgjengelig. De styres via en ergonomisk, fullt integrert joystick i førerhuset. 

Mange mulige konfigurasjoner
Alle T5 traktorer er utstyrt med direkte kraftuttak for å minimere krafttapet mellom motor og redskap. Kraftuttaket er innkoblet via brytere med avansert soft start-styring for å beskytte drivlinjen. Det har også Auto PTO som kobler fra kraftuttaket når trepunktløftet kommer til en forhåndsinnstilt høyde og mulighet for å velge både 540E/1000/1000E med en motorhastighet på bare 1621 motor o/min for å redusere drivstofforbruket. 

Elektronisk hydraulikkregulering med en enkelt heve- / senkebryter gjør det enkelt å løfte og føre et redskap tilbake til arbeidsposisjon under en vending. På modeller med elektroniske hydraulikkuttak kan nye T5 Auto Command også utstyres med HTS II vendeteigsautomatikk. Dette intuitive systemet betyr at du enkelt kan registrere og lagre alle sekvenser og operasjoner ved vending. Disse kan deretter spilles av ved å trykke på en knapp. Med HTS II er det også eget raskt og enkelt å endre forhåndsinnspilte sekvenser, slik når ting endrer seg, gjør HTS-sekvensendet også. Dette er en enkel og intuitiv måte for å automatisere repeterende handlinger og forbedre effektivitet og redusere tretthet når du jobber over lengre perioder.

T5.140 Auto Command ™ -modellen er tilgjengelig med Blue Power-konfigurasjon, en premium konfigurasjon med blant annet en særegen blå metallic lakk, frontgrill i krom, sølvlakkerte felger, Blue Power sete, tykt gulvteppe og en omfattende liste av utstyr.

Be om tilbud på T5 Auto Command

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el