New Holland T4S

Den nye New Holland T4S er spesielt designet for å møte kravene til allsidighet på mindre bruk med blandet produksjon, Serien består av tre modeller med nominell motoreffekt på 55, 65 og 75 hk.

Introduksjon

New Holland T4 S. Den lille og snedige traktoren har introduserer et nytt førerhus med klassens beste romslighet og utsyn. Den har stor allsidighet med klassens beste løftekapasitet, PTO-alternativer og hjulutstyr. I tillegg sitter en drivstoffeffektiv og kraftig S8000 Stage IIIB motor under panseret.

Beskrivelse

Det nye førerhust med bare fire stolper gir en eksepsjonell romslighet og utsikt gjennom store vindusflater. Et takvindu gir også en ekstra synslinje til lasteren når den er hevet til topps. 
Helt flatt førerhusgulv gir meget god plass og forenkler inn- og utstigning. Et kraftig varme- og klimaanlegg kompletterer en komfortpakke som gjør at man kan jobbe lengre uten å bli sliten.

Transmisjon.
Som standard er T4S-modellene utstyrt med en 8+8 transmisjon med syncroskift mellom høy og lav. Den kan også leveres med en 12+12 transmisjon og eventuelt hydraulisk vendegir med skiftespak på rattstammen på modeller med 4WD. Krypegir med hastighet ned til 0.108 km/t kan fabrikkbestilles.

Økt allsidighet.
T4S er også best i klassen når det kommer til løftekraft. 3000 kg oppnås med støtte av to eksterne løftesylindre i tillegg til den interne. Inntil tre eksterne hydraulikkkoblinger er tilgjengelig med en kapasitet opptil 48 l/min. Dette sikrer den nødvendige hydrauliske ytelsen i de fleste bruksområder, inkludert lasterarbeid.

Flere PTO-alternativer.
Alle T4S traktorer har også kraftuttak med to hastigheter, 540 og 540E. Servoforsterket inn- og utkobling med softstart beskytter både traktoren og redskapene. Som tilleggsutstyr kan det også bestilles vegavhengig kraftuttak.

Reduserte driftskostnader.
Den 2,9 liters tre-sylindrede S8000 Stage IIIB-motorserien i T4S gir en kombinasjon av høy effekt og dreiemoment med opptil 32% dreiemomentreserve. Dette gir blant annet et meget lavt drivstofforbruk. Alle modellstørrelsene har både turbolading og intercooler for optimal effektivitet og ytelse.

Kompakte dimensjoner.
Med en kompakt akselavstand på 2,1 meter og en total høyde på 2,5 meter er T4S traktoren en moderne, men tradisjonelt "liten" traktor. Avhengig av dekk og hjulutstyr, har den en bredde fra 1,44 meter til 1,95 meter, noe som gjør T4S til det ideelle valget for en rekke oppgaver.

Be om tilbud på T4S

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el