Steinrive

Globus produserer en av markedets mest solgte steinriver, og som gjennom tidene har bevist at den er et produkt av meget høy kvalitet!

Introduksjon

Globus steinrive forenkler arbeidet med å samle og fjerne stein betraktelig. Men en robust konstruksjon er den både oversiktlig og har minimale vedlikeholdsutgifter. Steinriven drives av traktorens kraftuttak med en vidvinkelaksling. De to kilereimene som overfører kraft til gearkasse og rotor fungerer som slurekobling. Reimene har kevlarinnlegg i korden for å oppnå lengre sliteevne enn vanlige kilereimer.

Funksjoner
Steinriven jobber best når den kan brukes på harvet eller grubbet jord, hvor større stein er fjernet. Rivetrommelen er skråstilt ca. 30° og tindene roterer mot kjøreretningen for å få raket all stein i en ranke. Med en arbeidsdybde på inntil 10cm sikrer man at jorda er fri for store stein og at jordklumper blir knust. Resultatet blir en jevn overflate og en steinstreng som lett kan fjernes med en steinplukker.

Detaljer
Tindene i Globus steinrive er av herdet borstål og holder meget høy kvalitet og sliteevne. Steinrivene leveres med enten standard eller dobbelt antall tinder. Dobbelt antall tinder effektiviserer sammenraking av mindre stein ytterligere.

Teknisk spesifikasjon

Be om tilbud på Steinrive