Bestilling av treskerservice

brukt tresker

Skuronna er den viktigste av alle intensive arbeidsøkter i landbruket. Det er nå du skal høste fortjenesten av vårens og sommerens arbeidsinnsats. Da er det avgjørende at treskeren er i topp skikk og virker som den skal. En årlig treskerservice sikrer at utstyret fungerer optimalt. Dette gir ikke bare en sikkerhet mot unødvendig driftsstans. Det er også viktig for at maskinen skal arbeide med topp kapasitet og minimalt drivstofforbruk.

Dette gjelder også deg som har kjøpte brukt tresker fra oss i A-K maskiner. Selv om treskeren er utenfor garantitiden, er det ikke mindre viktig å gjøre regulær service. Det kan spare deg for store og unødvendige kostnader og tapstider hvis uhellet skulle være ute.

Vi i A-K maskiner utfører service etter fabrikkens forskrifter. Våre medarbeidere har spesialkompetanse på produktene og vi har verktøyet som kreves for å gjøre en riktig jobb med en gang. Vi benytter kun originale reservedeler fra CNH Parts som gjennom strenge kvalitetskontroller er sikret en fullverdig funksjon. 

Fyll inn dine opplysninger i skjemaet nedenfor, så vil vi kontakte deg for å finne en time som passer. Velkommen til A-K maskiner! 

Beskriv maskinen eller utstyret som skal ha service

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el