Bestilling av service på MultiOne

Multione

MultiOne er en anvendelig multimaskin som du sikkert bruker daglig og til flere ulike oppgaver. For mange oppleves maskinen som en tredje arm som tar tunge løft og gjør hverdagen lettere.
 
For å fungere optimalt dag etter dag, er det viktig at maskinen får jevnlig ettersyn. Vi i A-K maskiner tilbyr service etter fabrikkens forskrifter. Våre medarbeidere har spesialkompetanse på produktene og vi har verktøyet som kreves for å gjøre en riktig jobb med en gang. Vi benytter kun originale reservedeler som gjennom strenge kvalitetskontroller er sikret en fullverdig funksjon. 
 
Hvis du har en MultiOne over 20 hk, er det viktig å være klar over at den er klassifisert som en hjullaster. Dermed kommer den inn under arbeidstilsynets krav om årskontroll som stilles til hjullastere og annet løfteutstyr. A-K maskiner er sertifisert til å utføre slike kontroller og utsteder dokumentasjon for at kontroll er utført. 
 
Fyll inn dine opplysninger i skjemaet nedenfor, så vil vi kontakte deg for å finne en time som passer. Velkommen til A-K maskiner! 

Beskriv maskinen eller utstyret som skal ha service

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el