Rundballepakkere

Beskrivelse

A100 EH
A100-serien rundballepakker er en ekstremt kompakt, robust og effektiv maskin perfekt for bønder og entreprenører. A100-modellen er et helautomatisk pakkesystem. Det omfatter bruk av RDS elektronisk styring og fjernstyring. Dette gjør at brukeren kan velge mellom en rekke driftsmoduser og kontrollere pakkeren fra traktorhytta.

2 Modeller:
Den A100J er servo joystick kontrollert. Den semi-automatiske kontrollen med lavtrykkshydraulikk gir mulighet for nøyaktig kontroll og enkel, jevn drift.

Den A100EH har helautomatisk styring og kan leveres med fjernkontroll for en mer komfortabel styring av pakkingen.

A200
A200 er en helautomatisk stasjonær maskin som kan drives av en traktor eller et aggregat. Ideell for bønder og entreprenører som ønsker å pakke under stabling.

Et aggregat kan monteres direkte på pakkeren eliminerer behovet for bruk av traktor. Gårdbrukeren kan da bruke tiden på å stable innpakkede baller og forberede lasting av neste balle til pakking. Den stasjonære enheten reduserer kostnader til ekstra mannskap under pakking og stabling av rundballer. Ved bruk av den nye håndholdte fjernkontrollen må brukeren være innenfor 50m av pakkeren.

1400 EH
1400 EH er en slept rundballepakker. Den har et unikt laste- og lossesystem, som sammen med en overlegen pakkeprosessen leverer konsis ballepakking under alle forhold. Maskinen har en hydraulisk trekkarm og samler fra fronten. Pakkeren følger kjørebanen til rundballepressa, dette gjør at det ikke er behov for kryssing skåren. Lasting og balleoverføring er en svært rask og effektiv prosess. En unik kompakt design sikrer også stabil lasting av tunge baller. Automatiske sensorer for brudd på plastfilmen kommer som standard.

AutoWrap S100
AutoWrap er rettet mot profesjonelle og selvstendig næringsdrivende som krever kvalitet og pålitelighet som forventes av en Tanco pakker. AutoWrap produktene byr på helautomatisk kontroll gjennom RDS Controller.

WariWrap S200/ S300
Tanco VariWrap System er vår mest avanserte og allsidige pakkesystemet til dags dato. Innlemming av 25 års erfaring i VariWrap System leverer de høyeste nivåer av ytelse og pålitelighet.

Video - Se Tanco A200 i aksjon:

Teknisk spesifikasjon

Be om tilbud på Rundballepakker