Husqvarna Automower

Husqvarna Automower, robotklipperen som er utviklet over 20 år for å oppfylle de høyeste krav. Husqvarna har utviklet robotgressklippere i mer enn 20 år. Den lange erfaringen kombinert med vår nyskapende teknologi betyr at Husqvarna Automower® hjelper deg å oppnå perfekt resultat uansett hvilke utfordringer du står overfor i hagen.

Beskrivelse

Klipper mer der det er nødvendig
Med punktklippefunksjon registrerer Husqvarna Automower® om gresset er høyere i et bestemt område, og klipper til høyden er den samme som på resten av plenen.

Høydejustering
Med høydejustering kan du stille inn klippehøyden mellom 20 og 60 mm manuelt - eller elektrisk (320 og 330X).

Enestående klipperesultat
Husqvarna Automower® har barberblader som klipper hvert eneste gresstrå, og resultatet er en frodig, grønn plen som ikke kan oppnås med en vanlig gressklipper. Den konstante klippingen tilfører næring til plenen, og bidrar til å gjøre den grønn og frodig.

Arbeider mens du er borte.
Husqvarna Automower® er utviklet for å være pålitelig. Den tar seg også av plenen mens du er på ferie.

Justeres etter hvor fort gresset vokser.
Værtidsuret (320/330X) justerer klippingen i forhold til hvor fort gresset vokser, slik at gressklipperen arbeider mindre når det er sol og tørt, og mer i perioder der gresset vokser mye.

Den er sikker.
Hvis Husqvarna Automower® blir løftet opp eller velter, slås knivene av umiddelbart og automatisk.

Den er lett å sette opp.
Arbeidsområdet og områder som skal unngås er definert av en begrensningskabel. Begrensningskabelen legges lett ut rundt ønsket klippeområde.

Den finner veien hjem.
Avhengig av modell får du én eller to guidekabler som hjelper gressklipperen å finne veien gjennom smale passasjer og tilbake til ladestasjonen, uten at den lager hjulspor i plenen. PARK-knappen (330X) brukes til å sende signal til gressklipperen om at den skal kjøre tilbake.

Oppnår en teppelignende plen.      
Klipping i rette linjer kan virke effektivt, men å klippe i tilfeldig mønster i ulike retninger gir enestående resultat og mosefri plen. Husqvarna Automower er merkenavnet til Husqvarnas robotklipper.

Videoen under viser nærmere hvordan automower virker og hvorfor kvaliteten på gresset blir så mye bedre:

Be om tilbud på Robotgressklippere

A-K maskiner
Dyrskuvegen 10
Postboks 128
2041 Kløfta
epost: firmapost@a-k.no