Kompakt tetthet fra innerst til ytterst

New Holland Roll-Belt variabelt kammer har en teknologi som kan forbedre kapasiteten med opp til 20% og tettheten med opptil 5%. To modeller med maks ballediameter på hhv 150 cm og 180 cm gir god tilpasning til individuelle behov.

Introduksjon

Kapasiteten har blitt økt med opp til 20 % takket være nydesignet pick-up. Bare tenk å kunne gjøre pressingen på hvert areal 20 % raskere, eller gjør 20 % mer arbeid hver dag! Den høyere gjennomstrømningen betyr at mer avling presses under optimale forhold. Matevalsen gjør alt dette mulig ved å lede avlingen inn i rotoren enda mer effektivt enn før. Enda flere sekunder i arbeidsprosessen er fjernet fra en allerede imponerende pakkeprosess for å få deg tilbake til pressingen enda raskere.

Beskrivelse

Roll-Belt garanterer rundballer med topp kvalitet. Tetthetssensorer på hver side av kammeret opprettholder jevn tetthet, og maskinføreren kan velge hvor tett kjerne de ønsker. Mykere kjerner er perfekt for lett fôring og når ballen må "puste", mens en fastere kjerne gir utmerket lagring og gode håndteringsegenskaper. De endeløse beltene kontrolleres av et nettverk av sensorer for å sikre at de bare ekspanderer når den ønskede tettheten er oppnådd, og disse tettpakkede baller tåler ganske røff behandling. I tillegg gir jevn og homogen form en perfekt pakking.

Et utvalg av skjermer, inkludert ISOBUS-kompatibilitet sammen med IntelliView™ III berøringsskjerm, gjør betjening av pressen enkelt og intuitivt. En senkbar bunn som kan betjenes fra førerhuset, sammen med tetthetskontroll øker både produktiviteten og reduserer stress for føreren. Den hydrauliske reverseringen av rotoren (tilleggsutstyr) reduserer innsatsen som kreves under pressingen ytterligere.

Be om tilbud på RBV variabelt kammer

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el