RB 135 Ultra for storprodusenter og entreprenører

New Holland 135 Ultra er bygget for å møte kravene til både husdyr- og melkeprodusenter og landbruksentreprenører som opererer under utfordrende forhold. 135 Ultra leverer ferdig pakket ball med 1,35 m diameter.

Introduksjon

For profesjonelle brukere som verdsetter fordelene ved pressing og innpakning med én maskin og trenger 1,35 m stor rundball

Beskrivelse

De 20 knivene i kutteren kan heves eller senkes for å passe alle typer baller, forskjellige vekster og halm så vel som ulike forhold. Valsene er profilert for å sikre at innkommende materiale blir rullet så snart det kommer inn i pressekammeret og skape tette og jevnt formede baller av høy, silo, grovfôr eller halm. Allsidighet følger med som standardutstyr.

Vanskelige bakker og kupert terreng? Ikke noe problem med en New Holland-presse. Bred sporvidde og kraftige aksler utstyrt med store og brede lavtrykksdekk gjør at disse pressene kan opprettholde et lavt tyngdepunkt for optimal stabilitet i krevende terreng. Ultra-modellene har tandemaksler og bremser på alle fire hjul. Sikkerhet i bakker kommer som standard.

Robuste, smurte glidelagre utgjør en solid og varig opplagring av pressvalsene i kammeret. Tolerante for høye belastninger og syretilsetning, glidelagrene smøres automatisk for å redusere stopptiden. Alle hovedkjeder oljes hver gang bakluken åpnes. Hardox-stål reduserer slitasjen.

Be om tilbud på RB 135 Ultra

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el