New Holland RB 125

Roll Baler 125 er robust bygget og har generell enkelhet sammen med utmerket ytelse under de mest krevende forhold. En rekke nye løsninger og nytt slankere design gir bedre ytelse, redusert vedlikehold og økt levetid.

Beskrivelse

Med hovedkomponenter fra New Holland BigBaler og Roll Belt presse-modeller, har de siste Roll Baler 125-modellene en 2,3 m bred pickup. En forbedret pressvalse i innmatningen fra BigBaler-serien er montert, videre et utvalg av demonterbare faste eller svingbare pickup hjul som kan oppbevares på pickupen ved transport.
 
En ny type senkbar knivbru med stor åpning betjenes fra førerhuset har en unik bevegelse som senker den 120 mm foran og 60 mm bak. Kløtsjen til innmaterrotoren gjør det mulig å frigjøre driften av rotoren og pickupen hydraulisk ved en alvorlig tilstopping/blokkering. Disse to systemene reduserer stopptid ved tilstopping til et minimum, og hjelper deg med å fortsatt være produktiv under de mest utfordrende forhold.
 
Valg av knivgruppe
Roll Baler 125-modeller har 20 kniver for overlegen kutteytelse. Brukeren kan manuelt velge 10 kniver og bytte mellom sett A og B uten å måtte stoppe for å kvesse knivene.
 
Automatisk utkobling av knivene for en jevnere ball
Når ballen nærmer seg ferdigstillelse, kan knivene kobles ut før det siste laget legges på rundballen. Dette resulterer i en jevnere overflate, mindre gjennomtrengning ved regn, og bidrar til å forbedre ballens helhet for innpakking.
 
Automatisk knivrengjøring og individuell knivbeskyttelse
På Roll Baler 125 Combi, blir knivene automatisk hevet og senket hver gang pressekammeret åpnes. Dette sikrer at knivene holdes rene og klare til bruk når det trengs. Hver enkelt kniv er beskyttet mot skade under arbeid.
 
Konstruksjon med høy styrke i presserullene
Roll Baler 125-modeller er nå utstyrt med 18 kaldpressede ruller av høy kvalitet med en ny overflateprofil som sikrer en positiv rotasjon av ballen, redusert spill og høyere balletetthet. Det er ingen sveiser på rullens overflate for jevn bevegelse av materiale i pressekammeret samt for å sikre at nett eller film ikke blir skadet under pakking. 

Be om tilbud på RB 125 singlepresse

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el