New Holland RB125 Combi

Roll Baler 125 Combi er robust bygget og har generell enkelhet sammen med utmerket ytelse under de mest krevende forhold. Det velprøvde in-line pakkesystemet fra forgående modeller har fått nye funksjoner for forbedret ytelse og driftsikkerhet.

Beskrivelse

Den nye Roll Baler 125 Combi benytter det velprøvde in-line pakkesystemet fra forgående modeller, men legger til nye funksjoner for forbedret ytelse og driftsikkerhet. Som før kan brukerne velge mellom 500 mm eller 750 mm folie, men nå har hastigheten til tvillingarmene blitt økt med 20%. Dette betyr: 
 
• Raskere pakking 
• Påfører flere lag uten innvirkning på produktiviteten 
• Passer automatisk antall valgte lag til pakkebordets rotasjonshastighet 
• Ekstra ballerotasjon for å sikre den kuttede enden av folien 
• Lettere innlegging av nye folieruller 
• Kapasitet på 10 ruller 
• Fullt tildekket oppbevaring av ruller 
• Nedfellbare stenger gjør det enkelt å laste ekstra ruller 
• Lageret for ruller åpnes utover for bedre adkomst ved service 
 
Med hovedkomponenter fra New Holland BigBaler og Roll Belt presse-modeller, har de siste Roll Baler 125-modellene en 2,3 m bred pickup. En forbedret pressvalse i innmatningen fra BigBaler-serien er montert, videre et utvalg av demonterbare faste eller svingbare pickup hjul som kan oppbevares på pickupen ved transport.
 
En ny type senkbar knivbru med stor åpning betjenes fra førerhuset har en unik bevegelse som senker den 120 mm foran og 60 mm bak. Kløtsjen til innmaterrotoren gjør det mulig å frigjøre driften av rotoren og pickupen hydraulisk ved en alvorlig tilstopping/blokkering. Disse to systemene reduserer stopptid ved tilstopping til et minimum, og hjelper deg med å fortsatt være produktiv under de mest utfordrende forhold.
 
Valg av knivgruppe
Roll Baler 125-modeller har 20 kniver for overlegen kutteytelse. Brukeren kan manuelt velge 10 kniver og bytte mellom sett A og B uten å måtte stoppe for å kvesse knivene.
 
Automatisk utkobling av knivene for en jevnere ball
Når ballen nærmer seg ferdigstillelse, kan knivene kobles ut før det siste laget legges på rundballen. Dette resulterer i en jevnere overflate, mindre gjennomtrengning ved regn, og bidrar til å forbedre ballens helhet for innpakking.
 
Automatisk knivrengjøring og individuell knivbeskyttelse
På Roll Baler 125 Combi, blir knivene automatisk hevet og senket hver gang pressekammeret åpnes. Dette sikrer at knivene holdes rene og klare til bruk når det trengs. Hver enkelt kniv er beskyttet mot skade under arbeid.
 
Konstruksjon med høy styrke i presserullene
Roll Baler 125-modeller er nå utstyrt med 18 kaldpressede ruller av høy kvalitet med en ny overflateprofil som sikrer en positiv rotasjon av ballen, redusert spill og høyere balletetthet. Det er ingen sveiser på rullens overflate for jevn bevegelse av materiale i pressekammeret samt for å sikre at nett eller film ikke blir skadet under pakking. 

Be om tilbud på RB 125 Combi

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el