R DS énrotors samleriver

Kongskilde R DS er derfor et ideelt valg hvis du trenger en stabil og pålitelig mindre rive. Den kan også leveres med et stort utvalg av spesialutstyr.

Beskrivelse

Kongskilde énrotors river er bygget med en kraftig, pålitelig girkasse og trenger derfor bare et minimum av vedlikehold. R énrotor er derfor et ideelt valg hvis du trenger en stabil og pålitelig mindre rive. Den kan også leveres med et stort utvalg av spesialutstyr.
 
For å sikre en skånsom og effektiv behandling av avlingen, er tindearmene plassert tangentielt på rotorklokken. I tillegg er det mulig å justere armens bue individuelt i etter lokale forhold. Justeringen er er plassert i en lukket enhet, godt beskyttet mot intregning av gress
 
Redskapsfestet er et fjærende og leddet 3-punkts oppheng som gir meget god terrengfølging . Arbeidshøyden kan justeres i henhold til avling og underlag.
 
I tillegg til sin pålitelighet, kjennetegnes R énrotor av et meget stort utvalg av utstyr som ulike hjultyper, støttehjul etc. Dette betyr at rivene alltid kan utstyres i henhold til lokale forhold og behov, noe som sikrer topp nivå på kvalitet og effektivitet i arbeidet, selv i meget kupert terreng. 
 
For intensiv og svært krevende bruk har Kongskilde utviklet R + rivemodeller av de to største R-modellene. Som viktigste funksjonen er disse utstyrt med en slitesterk R + rotor. Den er utviklet for krevende og intensiv bruk. Rotorarmene har vedlikeholdsfrie kulelagre. De er laget av solid stål og innfestingen på rotoren er forsterket.
 
R+ rivene er også utstyrt med et leddet 3-punkts oppheng som er veldig fleksibelt under arbeid. Når maskinen løftes, låses opphenget i midtstilling og blir helt stivt og stabilt. Det er også montert en gasstøtdemper mellom opphenget og ramma for å gi en stødig og komfortabel drift. 

Teknisk spesifikasjon

Be om tilbud på R DS

Redskaper

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el