Q200 V - Q300 V

Beskrivelse

Den nye Q-serien 3-punktsmonterte pakkere for runde og firkantede baller er kompakte og lette. Med doble eller trippel sttelittarmer gir Q-serien den raskeste ballpakningen av firkantballer på markedet. Med utgangspunkt i den populære 1500-serien har Q-serien forbedret manøvreringsevne og pakker nå et større utvalg baller med et minimum av justering. Q-serien pakker alle størrelser , inkludert dobbeltpakking av baller på 120 cm x 70 cm  (120 cm x 140 cm) og rundballer opp til 1,7 meter i diameter. Expert Plus-kontrolleren muliggjør raskere inndata og avlesning av data. Proporsjonal hydraulikk gir mulighet for trinnvis hastighetsjustering, noe som sikrer en jevnere og mer sammenhengende innpakning. Auto-Load-funksjonen gir kontinuerlig innpakning uten behov for betjening av kontrolleren, dessuten blir ballene automatisk lagt av i plan ved avlasting.

Q200 V
Q200 V har to roterende satelittarmer med filmdispensere. Armene folder seg ut i begynnelsen av innpakningssyklusen og lar de to motsttående dispenserne starte viklingen. Med doble pakkearmer sjer pakkingen raskere og filmlagene klistrer seg effektivt sammen uten at luft blir fanget og trenger inn i ballen.

Q300 V 
For maksimal effekt benyttes tre armer med filmdispensere. Med tre lag påført samtidig oppnås en suveren kapasitet. Dette har bare vært mulig på grunn av Tancos robuste teleskopiske Cut & Start-enhet, som ikke krever justering.

Be om tilbud på Q200 V - Q300 V

Redskaper

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el