Case IH Puma 150 X

Case IH Puma 150 X er en ny kampanjemodell med alle de viktigste egenskapene for norske bønder. Her får du en sterk 6-sylindret traktor med masse bunndrag og markedets laveste støynivå til en meget gunstig pris.

Introduksjon

Case IH Puma X er en ferdig spesifisert model som er utstyrt slik norske bønder vil ha den med 6-sylindret motor, 150 hk nominell motoreffekt og 190 hk maks i kraftuttak og transport. Dreiemoment er hele 805 NM dreimoment. Modellen kommer i tre varianter, Basic, Comfort og Performance

Beskrivelse

Puma X har semi powershift transmisjon i 40 km/t eller 50 km/t versjoner. Lasterbraketter er ferdig montert og lasterbetjeningen integrert i betjeningen med en elegant elektronisk joystick. 3 doble hydraulikkuyttak, utskytbar krok. PTO med tre hastigheter er andre utstyrsdetaljer. Det samme er dynamiske framskjermer og LED arbeidslys.

Case IH Puma X gir deg mye traktor for pengene. Det er en robust lastertrektor med stor vekt som gjør at den gir stor nyttelast på tilhengeren. Den kan også spesifiseres med eksosbrems som gir ekstra komfort og trygghet i transport. 

Dra nytte av A-K maskiners nye Garanti- og serviceavtale som gir deg en helt ny og suveren forutsigbarhet i maskinholdet. Den er så omfattende at du ikke trenger maskinskadeforsikring i tillegg. Velg mellom 5 eller 7 års varighet og om du ønsker å få både leasing og serviekostnader på samme faktura.

Be om tilbud på Puma X

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el