New Holland T4 Powerstar

Den oppgraderte T4 Powerstar serien med tre modeller er designet for å skape en ny standard for komfort under jobben. Med 55-75 hestekrefter tilgjengelig, klarer den selv de mest krevende oppgavene.

Introduksjon

 Du kan lene deg tilbake og slappe av i denne kompakte og kvikke New Holland traktoren. 
Med full overensstemmelse med de krevende Tier 4B miljøkrav, sparer du drivstoff og ytelsen er forbedret med de kraftige Common Rail-motorene fra FPT. 
 

Beskrivelse

Fra sin karakteristiske design til rask ytelse er T4 Powerstar et viktig medlem av din maskinpark. De lange dagene vil fly av gårde i deluxe VisionView ™ førerhus, som er bygget rundt føreren for maksimal produktivitet. Førerhuset er utviklet i den virtuelle verden, men basert på omfattende kontakt og tilbakemeldinger fra et bredt spekter av kunder. Førerhuset tilbyr ergonomisk komfort for alle førere og har satt nye standarder i bransjen i dette segmentet. Et avansert air condition-system og passasjersete i full størrelse betyr at T4 Powerstar har hevet nivået på førerkomfort betraktelig.
 Den avanserte Common Rail motoren gir responsiv ytelse og bedre drivstofføkonomi. Seriens "flate effektkurve er mellom 1900 og 2100 o / min. for konstant effekt under krevende oppgaver. 
En enestående kraft-til-vekt-forhold på bare 30,4 kg / hk, forbedrer drivstofføkonomien ytterligere. 
  SuperSteer kan leveres som tilleggsutstyr og gir den minste svingradien i klassen. Modellen er populær i såvel landbruk som hos kommuner, entreprenører, industri, idrettslag etc.

Be om tilbud på T4 Powerstar

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el