Multione 7- og 8-serie

MultiOne 7- og 8-serien er en ideelle inngangsmodeller som passer for profesjonelle, gårdbrukere og entreprenører som trenger et effektivt alternativ til manuelle løsninger og mindre avanserte maskiner. Maskinene utgjør en perfekt kombinasjon av rimelige, praktiske og effektive løsninger som passer for en rekke oppgaver. Effekt er 28 - 40 hk, kjørehastighet fra 11 - 23 km/t, skyvekraft fra 1300 - 2050 kg og løftekraft 1500 - 1650 kg.

Introduksjon

Multione 7- og 8-serie tilbyr markedets beste løsninger for rammestyrte minilastere når man behøver maskiner med både stor trekkraft og høy kjørehastighet. De er et ideelt valg når man trenger krefter, fremkommelighet og førerhus med AC-anlegg.

Beskrivelse

MultiOne teleskopbom er laget for tunge løft og full kapasitet, selv med helt utstrakt bom. Den doble H-profilen gir føreren meget god oversikt over maskin, redskap og arbeidsområde. Både når man kjører og løfter. Bommen kan strekkes langt ut for å komme til på vanskelige steder og for å oppnå skikkelig tømmehøyde fra redskapene.
 
En kraftig leddkonstruksjon med deler av smidd stål er klassens beste. Stiv midjestyring og pålitelig HD-ramme gir det beste grunnlaget for en lettkjørt minilaster i all slags terreng.
 
Setets plassering og bommens utforming gir føreren meget god oversikt over maskinen, arbeidsområdet og redskapene. Kraftige arbeidslys sørger for gode arbeidsforhold til alle døgnets tider. Direkte firehjulsdrift gir ultimat fremkommelighet selv på ujevnt underlag og den dynamiske differensialen (DBS - Dynamic Block System) er et viktig hjelpemiddel for å komme frem på myke underlag uten å sette ødeleggende spor. Dreiemomentsfordeleren styrer effekten på hvert enkelt hjul.
 
Den elektroniske joysticken har 11 funksjoner med presis kontroll på bom og redskaper. Det er ikke nødvendig å slippe joysticken. All betjening gjøres med spaken og små fingertuppbrytere på denne.
 
Førerhuset av glass har blåtonet, vannavvisende overflate og beskytter effektivt mot kulde, regn, vind og snø. Døren er stor, så den er lett å komme inn og ut av. Sideglasset er hengslet og kan åpnes. Førerhuset har treveis varmeapparat og ergonomisk, oppvarmet sete. Det komfortable setet kan leveres også på maskiner uten førerhus.
 
Klimaanlegget som kan leveres på 8-serien har justerbar viftehastighet og elektronisk temperaturkontroll. Store luftdyser gir lav lufthastighet og et behagelig miljø i førerhuset.
Det kan også leveres et enklere førerhus, som uansett beskytter effektivt mot regn og vind.
 
Betjeningen er følsom og det hydrauliske anlegget med 3 pumper og adskilte kretser gir nok olje til alle funksjonene på bom og redskap med 90 l/min for fremdrift, 50 l/min for bommen og 72 l/min for redskaper (utv. ventiler).

Be om tilbud på Multione 7- og 8-serie

Redskaper

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el