5- og 6-serie

MultiOne 6 - serie er den mest kompakte modellen i MultiOne sin nye generasjon av midjestyrte minilastere. Den kompakte utførelsen i kombinasjon med stor løftekapasitet gjør maskinen til en liten men kraftig maskin. Effekt er 28 hk, kjørehastighet fra 11 - 15 km/t, skyvekraft fra 900 - 1690 kg og løftekraft 1020 - 1200 kg.

Beskrivelse

MultiOne teleskopbom er laget for tunge løft og full kapasitet, selv med helt utstrakt bom. Den doble H-profilen gir føreren meget god oversikt over maskin, redskap og arbeidsområde. Både når man kjører og løfter. Bommen kan strekkes langt ut for å komme til på vanskelige steder og for å oppnå skikkelig tømmehøyde fra redskapene.
 
En kraftig leddkonstruksjon med deler av smidd stål er klassens beste. Stiv midjestyring og pålitelig HD-ramme gir det beste grunnlaget for en lettkjørt minilaster i all slags terreng.
 
Setets plassering og bommens utforming gir føreren meget god oversikt over maskinen, arbeidsområdet og redskapene. Kraftige arbeidslys sørger for gode arbeidsforhold til alle døgnets tider. Direkte firehjulsdrift gir ultimat fremkommelighet selv på ujevnt underlag og den dynamiske differensialen (DBS - Dynamic Block System) er et viktig hjelpemiddel for å komme frem på myke underlag uten å sette ødeleggende spor. Dreiemomentsfordeleren styrer effekten på hvert enkelt hjul.
 
Den elektroniske joysticken har 11 funksjoner med presis kontroll på bom og redskaper. Det er ikke nødvendig å slippe joysticken. All betjening gjøres med spaken og små fingertuppbrytere på denne.

Be om tilbud på Multione 5- og 6-serie

Redskaper

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el