New Holland ploger

New Holland ploger produseres ved CNHi sin plogfabikk i Överum i Sverige. Der har det pågått plogprodksjon uavbrutt i over 165 år. Dette har lagret opp en solid erfaring og kompetanse i utvelgelse og behandling av stål. Överumfabrikken har en egen teknologi for karbonisert herdet stål - noe som gjør disse delene til de mest holdbare på markedet. Behandlingstiden utgjør omtrent 18 timer i et karbonrikt miljø og deretter følger en fire timers avkjølingsperiode med nitrogengass.

Introduksjon

New Holland ploger særpreges av følgende egenskaper

  • Utretningssylinder som vipper over plogen ved vending og sparer plogen for slitasje da vi ikke trenger å dra plogen inn til 12 tommer ved vending.
  • Smørbare bronse bussinger
  • Drivkraften går i sentrum i gjennom boltene, det gir lavere effektbehov og mindre brytninger på plogen
  • Hydrauliske steinutløsere med separat innstilling av første får.
  • Parallell link som tar med første skjær ved innstilling av arbeids-/fårbredde.

Beskrivelse

New Hollands trepunktmonterte vendeploger er tilgjengelig i tre forskjellige serier, PM standard, PH heavy duty og PX - ekstra heavy duty. De er leveres i størrelser på tre, fire, fem og seks skjær. Seriene leveres både som fastplog og med steinuløser. Fastplogene er som standard utstyrt med bryteboltbeskyttelse. Steinuløsersystemet er hydraulisk. Alle de tre seriene har flere arbeidsbredder i faste trinn.
 
New Hollands ploger er også tilgjengelig i tre forskjellige serier med variabel arbeidsbredde. Disse har betegnelsen PM V - Standard, PH V - Heavy Duty og PX V- for ekstra tungt arbeid. Hele serien kan bestilles i forskjellige størrelser fra tre til seks skjær. PX V leveres også i en "on land" versjon med syv skjær. Serien er utstyrt som standard med bryterboltbeskyttelse. For bruk på steinrik jord og med helautomatiske funksjoner er det et alternativ med hydraulisk steinbeskyttelse.
 
Serien som består av to modeller av semimonterte vendeploger fra New Holland inkluderer plogene PSH, heavy duty og PSH V heavy duty med hydraulisk variabel arbeidsbredde. Den semimonterte konstruksjonen er ideell for rask og sikker transport. Serien leveres i modeller med seks til åtte skjær og er utstyrt som standard med brytebolt. For steinrik jord og helautomatisk funksjonanbefales versjoner med hydraulisk steinutløser.

Be om tilbud på Ploger

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el