Palax KS 45s

KS45 er en innovativ vedmaskin til profesjonelt bruk. KS45 er designet for kapping av stokker i varierte dimensjoner, med en maks diameter opp til 45 cm og en maks lengde på 55 cm. Maskinen har et fullt hydraulisk joysticksystem, og kløyvingen starter automatisk etter at stokken er kuttet til riktig lengde. Maskinen har en ny patentert tre-trinns sylinder, noe som gjør det raskt med kortere stokker, men kan også presse opp til 16 tonn.

Beskrivelse

Palax KS 45s er designet for vedprodusenter som tar inn virke i ekstremt varierende diameter. Maskinen tåler diameter opptil 45 cm. Den hydrauliske styrespaken på KS 45s gjør arbeidet uanstrengt, og et fullt åpningsbart beskyttelsesnett gjør vedlikeholdet lettere. KS 45s leveres med et effektivt tverrgående sverd og kjede på 20 ”. Kløyveoperasjonen begynner umiddelbart etter at stokken er kuttet av. Maskinen har en patentert tre-trinns sylinder, som fremskynder behandlingen av mindre tømmerstokker.

KS 45s gir ikke etter - uansett hvor tung lasten er. Kløyvekraften på opptil 16 tonn er tilstrekkelig for selv store tømmerstokker. Arbeidet avsluttes av den hydraulisk drevne 4,3 m lange svingbare elevatoren.

Be om tilbud på Palax KS 45s

Redskaper

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el