Palax D360

Palax D360 er en robust vedmaskin med hydraulisk drevet 15 " kjedesag. Utstyrt som standard med en 2,2 meter lang og 0,2 meter bred innmatingstransportør og en 4,3 meter lang og svingbar vedelevator. Maks. Kappediameter er 36 cm og lengder fra 25 til 60 cm. Kløyveren er utstyrt med automatisk hurtigventil og har en trykkraft på 6 eller 9 tonn.

Beskrivelse

Palax KS 35 var en av våre tidligere bestselgere. Etterfølgeren i den nye generasjonen Palax D360, fokuserer på praktiske og tekniske funksjoner uten å gå på kompromiss med et nytt funksjonelt design. Palax D360 er kraftigere og raskere å bruke. Nedholderen har ny og bedre funksjonalitet, og den justerbare stopplengden er også forbedret. En ny utforming av sikkerhetsdekslet forbedrer synlighet til kappe- og kløyveprosessene. Den nye Palax D360 har et 20% større oljevolum, noe som reduserer oljetemperaturen betydelig.

Når det gjelder brukervennlighet, er Palax D360 topp i sin klasse. Den er utstyrt med en 15" kjedesag, som gjør det mulig å kutte tømmerstokker med diameter opptil 36 cm. Som de øvrige vedmaskinene med kjedesag er også D360 funksjonell når tømmerstokkenes tykkelse varierer. Den raske, pålitelige innmatertransportøren forenkler arbeidet videre.

Motorsagens automatiske smøresystem smører bladet jevnt under saging, slik at man kan opprettholde et godt tempo. I tillegg er maskinen som standard utstyrt med en hurtigbevegelsesventil som hjelper til med å dele små tømmerstokker raskt og den reduserer også hastigheten bare i den innledende delingsfasen når det kreves mer kraft ved større stokkediameter. Kløyvekanalens ruskgitter slipper gjennom alt søppel slik at vedkubbene som fraktes videre i elevatoren er rent tre som er lett å tørke.

Pro+ er utstyrt med en joystick for drift av innmatingsbånd, kapping, klyving, hydraulisk nedholder og hydraulikkjustering av høyden på klyvekniven og powerspeed. Powerspeed gjør klyvingen ca. 25% raskere

Be om tilbud på Palax D360

Redskaper

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el