Palax C750.2

En kraftig maskin for håndtering av store mengder fyringsved. Kapper stokker med en diameter på 30 cm og lengde på 25-60 cm. Har hydraulisk innmatingsbord på 230 cm. Kløyver har automatisk hurtigventil og en trykkraft fra 6-9 tonn avhengig av modell. Innmating, kapping og aktivering av klyveren styres via en mulitfunskjonsspak.

Introduksjon

 

 

Beskrivelse

Med sin utrolige hastighet og kraft, setter Palax C750 ny standard når det kommer til kapasitet. Hardmetallbladet på 750 mm er det raskeste på markedet.

70-serie maskinene fra Palax har vært uslåelige i sin størrelsesklasse for profesjonell tilberedning av ved. Nå forsterker Palax C750 dette på flere måter. Hastigheten er i topplinje, den bakre delen av maskinen er gjort bredere, noe som gjør det lettere for treet å bevege seg i sporet. Den mer robuste kløyvekniven og den forbedrede nedklemmeren gjør maskinen mer komfortabel å betjene. Når treet holdes fastere på plass i skjærefasen, forbedres også arbeidssikkerheten. Innmatertransportøren og den 4,3 m lange svingbare elevatoren, som begge følger med maskinen, holder treet i bevegelse. Under transport kan elevatoren foldes over maskinen

Palax C750 garanterer et raskt arbeidstempo, da den automatiske hurtigbehandlingsventilen maksimerer kløyvehastigheten. Ruskegitteret til kløyvingssporet samler alt rusk som oppstår fra kløyvingen, noe som resulterer i ved som er helt ren og lett å tørke.

Be om tilbud på Palax C750

Redskaper

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el