Palax C900.2

Vedmaskin utstyrt med 900 mm hardmetallblad som kapper stokker på 37 cm. Maskinens kløyveprosses styres av det patenterte Palax OPTIMI-system. Sammen med den automatiske høyhastighetsventilen gjør den kløyvingen raskere. Maskinen er utstyrt med en hydraulisk nedholder og en svingbar transportør med justerbar hastighet. Den leveres også med hurtigkoblinger til stokkebord.

Beskrivelse

Palax C900 er en vedprosessor med sirkelsagblad for krevende profesjonell bruk. Den er nylig fornyet i versjon C900.2 som er enda kraftigere og leveres med automatisk høydejustering av kløyvekniven som fabrikkmontert tilbehør.

Palax C900.2 tilbys også som en PRO + -modell i en elektrisk variant. Andre alternativer er traktordrevet og en kombinasjonsmodell.

Palax C900 er utstyrt med et 900 mm hardmetallblad. I tillegg til det raske bladet styres maskinens kløyvlengde av det patenterte Palax Optimi-systemet. Sammen med den automatiske hurtigbehandlingsventilen gjør det kløyvingoperasjonen uslåelig rask.

Maskinen kan også utstyres med X-Aim, et nytt automatisk system for høydejustering av kløyvekniven, noe som gjør vedproduksjonen ekstremt rask og enkel.

Maskinen er utstyrt med en hydraulisk nedklemme og en 4,3 m elevator med justerbar hastighet. Den leveres også med hurtigkoblinger for Palax matebord. Den helhydrauliske kontrollen, den robuste innmatertransportøren sammen med den 4,3 m lange utløpstransportøren, gjør behandlingen av ved effektiv og enkel.

Be om tilbud på Palax C 900

Redskaper

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el