Palax C 1000

Palax C1000 er en robust vedprosessor for tøff profesjonell bruk, utstyrt med viktige nye detaljer. Som et resultat av økt kappehastighet og kraft, er det en av de mest produktive og effektive vedprosessorene for større vedkubber i sin klasse.

Beskrivelse

Den nye, mer ergonomiske utformingen av Palax C1000-maskinen gjør den enklere og mer effektiv. Maskinens sikkerhetsnett har også blitt redesignet, noe som har forbedret synligheten til klyvekanalen betydelig.

Et patentert Palax Optimi-system kontrollerer kløyvelengden til Palax C1000. Sammen med en automatisk hurtigbehandlingsventil gjør dette kløyvingen raskere enn noen gang før, uten å glemme det raske kappet til sirkelsagen. 1000 mm skjærblad i hardmetall gjør arbeidet raskt, rent og vedlikeholdsfritt. Det hele styres enkelt og presist med en styrespak. I tillegg er maskinen utstyrt med automatisk stramming av kilereimen, noe som radikalt øker levetiden til både kilereimene og hele kraftoverføringen. Kappehastigheten kan justeres i henhold til treslag.

Med Palax C1000 har du alt for en produktiv hverdag; den fullhydrauliske kontrollen, den robuste innmatingstransportøren og den 4,3 meter lange elevatoren med hastighetskontroll, gjør vedproduksjonen både effektiv og enkel. Kløyvekniver fra 2/0 til 2/12 er tilgjengelig som tilbehør.

Be om tilbud på Palax C 1000

Redskaper

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el