Case IH Optum

Case IH Optum er kraftig, kompakt og lett å manøvrere. Et elegant utseende, utmerket komfort, fra 271 til 300 hestekrefter og et enestående effekt/vekt-forhold gir grunnlag for høy effektivitet og god totaløkonomi. Enten det er tung jordbearbeiding, såing eller transport, Optum CVX har systemer og egenskaper som  sikrer maksimal trekkraft på feltet og effektiv håndtering og bremsing på veien.

Introduksjon

Optum CVX vil håndtere sine oppgaver med maksimal ytelse, effektivitet og pålitelighet. I tillegg har den et oppsiktsvekkende utseende som også blir lagt merke til i mørket med sin spesielle signaturbelysning. Foruten det rent visuelle gir det faktisk også bedre sikt og synlighet med andre ord full kontroll og sikkerhet. Den høye komforten, de store kreftene og alle de andre gode egenskapene gjør Case IH Optum til en god investering. 

Beskrivelse

Den kraftige 6,7 liters, 6-sylindrede motoren forener rå kraft og lavt drivstofforbruk. Stage IV utslippskravene er oppnådd med vårt eget, høyeffektive Hi-eSCR etterbehandlingssystem.  CVX´s kontinuerlig variable transmisjon gir trinnløs hastighetsregulering fra 0 til 50 km/t ECO. Den bærende bunnpanna er traktorens ryggrad. Den kompakte konstruksjonen minimerer vekten for å tillate en totalvekt på 16 000 kg, og en utmerket nyttelast på opptil 5 500 kg. Det gjør det mulig å legge til vekt for ytterligere å øke trekkraften, eller for å bruke tung front- eller bakmontert redskap. 

Førerhuset på Optum CVX gir den ypperste komfort for lange arbeidsdager, med løsninger som forenkler arbeidet og holder føreren våken og opplagt. Med ny fjæring på forakselen, demping i både fronthydraulikk og trepunkt, på førerhuset, og på førersetet.  Case IH traktorene, fra Maxxum til Quadtrac, har det samme oppsettet for betjening. Optum CVX’s “kontrollsenter” er basert på Multicontroller og kontrollpanelet ICP, som begge er integrert i armlenet. Dette betyr at de er ergonomisk plassert innenfor rekke-vidde, slik at du bokstavelig talt har alle nøkkelfunksjoner i “fingertuppene” til enhver tid. 

Som standard er Optum CVX klargjort for „AFSTM Accuguide-ready“ og er utstyrt med AFS Pro 700™ berøringsdisplay. Dette betyr at vi kan montere et helautomatisk, integrert GPS / GLONASS sporfølgings-system og gi deg bransjeledende presisjon. Legg til en lokal RTK+ signalstasjon, og du oppnår en spornøyaktighet på 2,5 cm.

Be om tilbud på Optum CVX 270 – 300

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el