Mobil olje og smøremidler

A-K maskiner benytter mobil olle og smøremidler på verkstedene og selger også Mobil olje i forretningen.

Introduksjon

Siden den ble lansert i 1925, har Mobil Delvac gitt motorer og drivverk i tunge kjøretøyer lang motorlevetid og effektiv beskyttelse over hele verden og i alle slags forhold.

Beskrivelse

Gjennom sin historie har Mobil Delvac definert målestokken for kvalitet i smøreprodukter. Et fokus på forskning og teknologisk utvikling, samt global tilgjengelighet, har gjort Mobil Delvac til et av verdens mest brukte merker av motorolje for tyngre kjøretøy i dag.

Mobil Delvac oppfyller, og overgår ofte, kravene fra dagens produsenter av originalutstyr (OEM) og fagpersoner tilknyttet yrkeskjøretøy, og er førstevalget til flere av verdens ledende og største produsenter av store lastebilmotorer, både til fabrikk- og servicepåfylling. Derfor kan du være sikker på at du vil finne et smøremiddel som passer til kjøretøyet ditt, uansett driftsforhold.

Mobils smørefettprodukter med høy ytelse kan gi førsteklasses stabilitet mot oksidering og inntrengning av fuktighet, i tillegg til glimrende korrosjonsbeskyttelse og smøreegenskaper, selv i svært lave temperaturer.

Be om tilbud på Olje og smøremidler

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el