New Holland er et datterselskap av CNHI. CNHI er et selskap som har flere kjente datterselskap som New Holland Agricultural, New Holland Construction, Case IH Agricultural , Case IH Construction, Steyr, FTP og Iveco.
New Holland har sine røtter fra tilbake til 1985 og amerikaneren Abe  Zimmerman som opprinnelig startet New Holland. New Holland er et resultat av flere store selskap som Ford, Fiat, New Holland og Clayson. Henry Ford startet Ford Motor Company som senere trepunktshydraulikken. Senere kjøpte Fiat opp Ford New Holland og i 1994 døpte de om navnet til selskapet  New Holland. Både Ford og Fiat er traktorer som stammer langt tilbake i tid og er godt kjent i Norge.
CNHI og New Holland har alltid vært pioner innenfor utvikling og miljø. I 1999 lanserte FTP den første Common rail motoren og i 2006 lanserte New Holland traktoren TM190, den første traktoren som kunne kjøre på 100% Biodiesel. Tre år etter, under Sima utstillingen i Paris lanserte New Holland den første hydrogen traktoren. Og året etter lansert New Holland den første motoren med Tier4a teknologi i kampen mot forurensing og økt klimautslipp. New Holland er i dag blant verdens ledende innenfor traktor, treskere og landbruksmaskiner.