New Holland

New Holland er et datterselskap av CNHI. CNHI er et selskap som har flere kjente datterselskap som New Holland Agricultural, New Holland Construction, Case IH Agricultural , Case IH Construction, Steyr, FTP og Iveco.
New Holland har sine røtter fra tilbake til 1895 da amerikaneren Abe  Zimmerman startet produksjon av møller. Etter hvert ble det utvidet til treskeverk og høstemaskiner. New Holland i dag er en merkevare tuftet på flere store selskap som Ford, Fiat, New Holland og Clayson. Ford Motor Company kjøpte New Holland i 1985. Senere kjøpte Fiat opp Ford New Holland og i 1994 døpte de om navnet til selskapet til New Holland. Både Ford og Fiat er traktorer som stammer langt tilbake i tid og er godt kjent i Norge.
CNHI og New Holland har alltid vært pioner innenfor utvikling og miljø. I 1999 lanserte FTP den første Common rail motoren og i 2006 lanserte New Holland traktoren TM190, den første traktoren som kunne kjøre på 100% Biodiesel. Tre år etter, under Sima utstillingen i Paris lanserte New Holland den første hydrogen traktoren. Og året etter lansert New Holland den første motoren med Tier4a teknologi i kampen mot forurensing og økt klimautslipp. New Holland er i dag blant verdens ledende innenfor traktor, treskere og landbruksmaskiner.

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el