Multione EZ 7- og 8-serie

Multione EZ 7- og 8-serie er en elektrisk drevene minilastere som er bygget på chassiet til henholdsvis 7- og 8-serien. Dette er maskiner som passer spesielt godt til kjøring innendørs der det er begrenset eller lite ventilasjon eller der det er spesielt strenge krav til støynivå.

Introduksjon

Miljøbevisstheten i befolkningen vokser stadig og elektromobilitet er ikke lenger en futuristisk visjon. Det er virkelighet. Dette har CSF tatt konsekvensen av og designet en fullelektrisk versjon av 8-serien som er bestselgeren i maskinparken. Målet var å garantere samme ytelse i en elektrisk drevet maskin som i en dieseldrevet minilaster. Dette har manifestert seg i MultiOne Emission Zero-serien.

EZ SERIES PLUS:

 • Batteridrevet elektrisk laster
 • Utslipper lik null, ingen eksosgasser
 • Svært lavt støynivå
 • Lave driftskostnader
 • Ny transmisjonspumpe
 • Li-ION og blybatteri med lang driftstid
 • Integrert batterilader er standard og gjør det mulig å lade batterier hvor som helst hvor et strømuttak er tilgjengelig.
   

Kan leveres med

 • Fjernovervåkingssystem (EZ8)
 • Ekstern hurtigladestasjon (EZ8)

Beskrivelse

EZ 7 er utstyrt med et 16,5 kWh batteri som driver to elektriske motorer. Den ene på 6 kW driver transmisjon og fremdrift. Den andre på 2,5 kW er forbeholdt drift av teleskopbom og annen hydraulikk. Maskinen har integrert lader og kan dermed bare plugges til strømuttaket for lading.

MultiOne teleskopbom er laget for tunge løft og full kapasitet, selv med helt utstrakt bom. Den doble H-profilen gir føreren meget god oversikt over maskin, redskap og arbeidsområde. Både når man kjører og løfter. Bommen kan strekkes langt ut for å komme til på vanskelige steder og for å oppnå skikkelig tømmehøyde fra redskapene.

En kraftig leddkonstruksjon med deler av smidd stål er klassens beste. Stiv midjestyring og pålitelig HD-ramme gir det beste grunnlaget for en lettkjørt minilaster i all slags terreng.

Setets plassering og bommens utforming gir føreren meget god oversikt over maskinen, arbeidsområdet og redskapene. Kraftige arbeidslys sørger for gode arbeidsforhold til alle døgnets tider. Direkte firehjulsdrift gir ultimat fremkommelighet selv på ujevnt underlag og den dynamiske differensialen (DBS - Dynamic Block System) er et viktig hjelpemiddel for å komme frem på myke underlag uten å sette ødeleggende spor. Dreiemomentsfordeleren styrer effekten på hvert enkelt hjul.

Be om tilbud på Multione EZ 7- og 8-serie

Redskaper

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el