Multione 9- og 10-serie

MultiOne 9 - serie er den beste midjestyrte minilasteren på markedet med stor løftekapasitet I forhold til vekt. Serien er en videreutvikling av “GT-serien” den beste midjestyrete minilasteren på markedet med stor løftekapasitet I forhold til vekt. 10-serien tar over der 9-serien stopper. Denne maskinen har løsninger du bare kan drømme om med kapasitet langt over andre. Effekt er 50 - 75 hk, kjørehastighet fra 12 - 40 km/t, skyvekraft fra 1750 - 2650 kg og løftekraft 2600 - 2700 kg.

Beskrivelse

MultiOne teleskopbom er laget for tunge løft og full kapasitet, selv med helt utstrakt bom. Den doble H-profilen gir føreren meget god oversikt over maskin, redskap og arbeidsområde. Både når man kjører og løfter. Bommen kan strekkes langt ut for å komme til på vanskelige steder og for å oppnå skikkelig tømmehøyde fra redskapene.
 
En kraftig leddkonstruksjon med deler av smidd stål er klassens beste. Stiv midjestyring og pålitelig HD-ramme gir det beste grunnlaget for en lettkjørt minilaster i all slags terreng.
 
Setets plassering og bommens utforming gir føreren meget god oversikt over maskinen, arbeidsområdet og redskapene. Kraftige arbeidslys sørger for gode arbeidsforhold til alle døgnets tider. Direkte firehjulsdrift gir ultimat fremkommelighet selv på ujevnt underlag og den dynamiske differensialen (DBS - Dynamic Block System) er et viktig hjelpemiddel for å komme frem på myke underlag uten å sette ødeleggende spor. Dreiemomentsfordeleren styrer effekten på hvert enkelt hjul.
 
Den elektroniske joysticken har 11 funksjoner med presis kontroll på bom og redskaper. Det er ikke nødvendig å slippe joysticken. All betjening gjøres med spaken og små fingertuppbrytere på denne.
 
Førerhuset av glass har blåtonet, vannavvisende overflate og beskytter effektivt mot kulde, regn, vind og snø. Døren er stor, så den er lett å komme inn og ut av. Sideglasset er hengslet og kan åpnes. Førerhuset har treveis varmeapparat og ergonomisk, oppvarmet sete. Det komfortable setet kan leveres også på maskiner uten førerhus.
 
Klimaanlegget som kan leveres på 9-serien og 10-serien har justerbar viftehastighet og elektronisk temperaturkontroll. Store luftdyser gir lav lufthastighet og et behagelig miljø i førerhuset.
Det kan også leveres et enklere førerhus, som uansett beskytter effektivt mot regn og vind. 
 
Betjeningen er følsom og det hydrauliske anlegget med 3 pumper og adskilte kretser gir nok olje til alle funksjonene på bom og redskap med 151 l/min for fremdrift, 50 l/min for bommen og 95 l/min for redskaper (utv. ventiler). 

Be om tilbud på Multione 9- og 10-serie

Redskaper

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el