Multione 4.2

Multione 4.2 er en maskin for utvikling og vedlikehold av anlagte uteområderområder, perfekt for gartnere, landbruk, privat og lett profesjonell bruk.

Introduksjon

Multione 4.2 oppsummeres kjapt med fire fremtredende egenskaper

  • Teleskopbom
  • Kompakte dimensjoner
  • Lav driftskostnad
  • 20 hk dieselmotor

Beskrivelse

MultiOnes visjon er å være beste i klassen når det gjelder pålitelighet og innovasjon. Forskning på innovasjon er en veletablert MultiOne-verdi, samt overholdelse høye standarder på kvalitet. Bare de beste komponentene brukes på MultiOne. Bare de beste prosessene følges i design og produksjonsfaser. Bare de beste i løsningene tas i bruk på nye maskiner.

Tanken bak MultiOne er å tilby et multifunksjonsverktøy som kan maksimere produktiviteten samtidig som kostnadene reduseres. Med mer enn 170 originale redskaper kan MultiOne bli en gressklipper eller en gaffeltruck, en kompakt traktor, en teleskoplaster, en betongblander eller en personellheis på sekunder. En MultiOne kan bli nesten hvilken som helst maskin som trengs, uten å miste sin egen unike egenskap: å være en kraftig maskin i en kompakt kropp.

MultiOne har en solid leddramme som forbedrer balansen og stabiliteten med høy konstant nyttelast under alle forhold. Alle komponenter i MultiOne minilaster er designet og testet for å sikre høy styrke, pålitelighet og redusert vedlikehold og førerplassen er omgitt av sikkerhet både med og uten lukket førerhus.

Det er utrolig hvor mye vekt denne kompakte maskinen kan løfte, og hvordan den kan manøvreres i smale passasjer og arbeide på små flater. MultiOne pakker mye kraft og kapasitet inn i en liten multifunksjonell kropp.

Den kompakte størrelsen og leddrammen gir god manøvrerbarhet hvor og når det trengs. Fra et lite innendørs arbeidsområde til et åpent område utendørs nå steder andre maskiner ikke kan. 4-hjulsdrift sikrer optimalt grep, selv i vanskelig terreng og forhold. Fremdrift er også sikret på isete eller gjørmete underlag ved hjelp av dreiemomentregulator.

Be om tilbud på Multione 4.2

Redskaper

Lenker

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el