Case IH Maxxum traktor

Maxxum er målestoken for traktorer i mellomklassen – smidige, drivstoffeffektive, sterke og pålitelige. Nå er valgmulighetene enda større, med et bredere spekter av transmisjoner for å møte dine ønsker og behov.

Introduksjon

ActiveDrive 4 er den velkjente 4-trinns semi-powershift med 16 gir i hver retning , som har bevist sine gode egenskaper i de utallige Maxxum og Maxxum Multicontroller som er solgt siden disse modellene ble introdusert. Maxxum Multicontroller er utstyrt med den nye ActiveDrive 8 24+24 8-trinns powershift med enda større effektivitet og brukervennlighet for å takle krevende oppgaver, enten det er i feltet eller på veien. Og selvfølgelig er det også et tredje alternativ: CVX Drive med den ultimate trinnløse transmisjonen. 

Beskrivelse

Alle de tre utstyrsmodellene har samme motorisering. De fire minste motorene er 4-sylindrede fra 116 hk til 145 hk. I tillegg kan du også velge en 6-sylindret motor som har samme effekt som den største fireren, 145 hk, men byr på 40 Nm i dreiemoment. For de som kjører mye med tunge lass og tunge jordbearbeidingsredskaper er nok dette en maskin som er meget interessant. 
 
Maxxum EP med ActiveDrive 4-transmisjon er inngangsnivået for traktorer i denne serien, men de er likevel høyt spesifisert, med den rette teknologien for å møte dagens krav. De har den velprøvde ActiveDrive 4-transmisjonen med 16+16 fire-trinns powershift har toppfart 40 km/t. Serien har et  komfortabelt førerhus, opp til fire mekanisk betjente hydraulikkventiler og de samme redskapsfunksjonene som andre Maxxum-modeller. Disse enkle, solide traktorene utgjør en kostnadsbevisst investering, men deres evne til å få jobben er gjort er akkurat den samme som for andre, mer avanserte modeller i Maxxum-serien.
 
Maxxum Multicontroller ActiveDrive 8 er utstyrt med den nye dobbeltkløtsjende transmisjonen med 8 mekaniske hurtiggir. Den girer lynkjapt og kan kjøres som automatgir. Takket være en ren mekanisk drivlinje med lavt transmisjonstap byr denne modellserien på ekstremt høy virkningsgrad og i uavhengige tester foretatt av tyske DLG, slår Maxxum Multicontroller ActiveDrive 8 nærmeste konkurrent med hele 9% lavere forbruk.
 
Maxxum Multicontroller-modellene gjør både traktor og fører mer produktiv, med flere betjeningsfunksjoner rett i førerens fingertupper. Fra full kontroll over transmisjonen via tommelfingerstyrt powershift- og vendegir-kontroll, til turtallsregulering og betjening av elektriske hydraulikkventiler: Alt ligger rett i hånden! En intuitiv, ergonomisk betjening er kjennetegnet på enhver Case IH Multicontroller-utstyrt traktor. Dette gir store fordeler – større produktivitet og høyere effektivitet. Og nå, med den nye 24F / 24R ActiveDrive 8 8-trinns powershift-transmisjonen med automatisk girskift, er våre Maxxum Multicontroller-modeller enda enklere å betjene.
 
Som en av innovatørene innen trinnløse transmisjoner, forblir Case IH i forkant av CVT-teknologi og implementering av denne i traktorer. Resultatet er systemer som gir den ultimate effektiviteten, men er enkle å betjene. Case IH CVX Drive er nå også tilgjengelig i hele Maxxumserien og så enkel å bruke at selv uerfarne førere kan utnytte traktoren fullt ut fra første stund. 
 
Ny Maxxum - Kommer i 2018
 

Be om tilbud på Maxxum

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el