Maxxum

Kompakt, manøvrerbar, kraftig og effektiv: Helt siden introduksjonen har Case IH Maxxum® serien opparbeidet et godt rykte som en av de beste mellomklassetraktorene i markedet. Nå er en ny generasjon lansert, med forbedringer og videreutvikling på alle områder.

Introduksjon

Den nye Maxxum generasjonen kjennetegnes ellers av nytt tak på førerhuset med integrerte LED arbeidslys i alle hjørner. Også panseret har fått det nye karakteristiske Case IH designet som ble introdusert med Optum. Teknisk er det flere forbedringer som for eksempel nye ventilblokker for eksternhydraulikk som både er enklere å koble og har en mer logisk layout. Hele serien av Maxxum kommer også med original laster og lasterbetjening fra fabrikk

Beskrivelse

Case IH Maxxum leveres i tre klasser som før. Maxxum EP har tradisjonell instrumentering med analoge instrumenter foran rattet og leveres med 16+16 eller 16+17 semi powershift og mekanisk betjening av eksternhydraulikken. Maxxum Multicontroller har Case IH sitt unike betjeningsarmlene med fingertuppbetjening av de fleste funksjoner samt elektroniske hydraulikkuttak. Begge disse leveres med fire 4-syl motorer fra 145 hk til 175 hk maks effekt samt en selssylindret motor med 175 hk maks.
Maxxum CVX som er den best utstyrte serien av Maxxum leveres i fire størrelser med 4-syl motorer og CVT transmisjon som gir helt trinnløs giring fra 0-50 km/t. 

 

Be om tilbud på Maxxum

A-K maskiner
Dyrskuvegen 10
Postboks 128
2041 Kløfta
epost: firmapost@a-k.no