Case IH Magnum CVX

Den nye Magnum gir begrepene produktivitet og kostnadseffektivitet en ny mening. Her får du pålitelig teknologi som gir høy avkastning på investeringen.

Introduksjon

Fra lanseringen i 1987, har Magnum-serien blitt videreutviklet til å bli førstevalget hos de som krever det beste. De nye Magnum-modellene har krefter og totalytelser som leverer imponerende produktivitet. Lange dager bak rattet føles korte takket være det luksuriøse førerhuset med ergonomisk plasserte betjeningsorganer, lavt lydnivå og en effektiv sjokk- og vibrasjonsdemping. Og når arbeidsdagen fortsetter etter mørkets frembrudd, gir LED-belysningen 360 graders sikt over redskap og arbeidsområde og gjør natt til dag.

Beskrivelse

Case IH Magnum har en unik kjørekomfort med lavt støynivå, full klimakontroll og utmerket sikt til alle kanter. De nye, delte vidvinkel-speilene gir god sikte bakover, selv med brede og lange tilhengere. 360-graders LED-belysning gjør natt til dag. 5-punkts demping av førerhus, sete, aksel og hydraulikk foran og bak gir myk og behagelig kjøring.

Det er perfekt oversikt over alle funksjoner: Integrert betjeningskonsoll gir all viktig informasjon på et øyeblikk og displayet AFS Pro 700 integrerer data fra traktor og redskap. Den nye multifunksjonsspaken gjør betjeningen enda enklere. Den har logisk og intuitiv plassering av knappene slik at de er enkle å gjenkjenne ved berøring. Behagelig bakgrunnsbelysning gjør nattarbeid enkelt og behagelig. Den store Magnum'en og tilkoblet redskap kontrolleres enkelt med fingertuppene.

Den kraftige 8,7 liters, 6-sylindrede motoren forener rå kraft og lavt drivstoff-forbruk. Den flatere dreiemomentkurven leverer maksimalt dreiemoment over et større turtallsområde. Stage IV utslippskravene oppnås med vårt egen­
utviklede etterbehandlingssystem Hi-ESCR. Dette gir stor effekt og en gunstig drivstofføkonomi over et stort turtallsområde. 

Den nye, kontinuerlig variable trinnløse transmisjonen gjør Magnum CVX til den perfekte all-rounder i all slags arbeid: Varier hastigheten fra 0 til 50 km i timen uten et eneste rykk eller momentavbrudd.

Det skal mye til for å stanse en Magnum. Bak løfter den imponerende 10.580 kg, og på bestilling kan det leveres fullt integrert fronthydraulikk med en løftekapasitet på opp til 5 tonn, samt kraftuttak. Dersom det skal brukes redskap som stiller ekstra store krav til oljeleveranse, kan Magnum leveres med en tvillingpumpe som yter hele 282 l/min. Magnum kan leveres med opp til 6 elektronisk betjente hydraulikkventiler for like mange dobbeltvirkende bakre uttak.

Video

Teknisk spesifikasjon

Be om tilbud på Magnum

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el