Case IH Luxxum

Case IH Farmall Luxxum etterfølger Farmall U PRO og introduserer samtdig nye FPT motorer med Hi-SCSR eksosrensing med AdBlue som gir bedre ytelse og renere eksos. En rekke nye komfortdetaljer kjennetegner også den nye serien.

Introduksjon

Case IH Luxxum blir bygget på Case IH´s St. Valentin-fabrikk i Østerrike som er verdenskjent for å produsere traktorer av den høyeste kvalitet. Med opp til 117 hk tilgjengelig i en kompakt 4-sylindret pakke, er Luxxum effektive traktorer for allsidig landbruk. Modellene er raske på vegen, stabile i skråninger, kvikke på gårdsplassen og hendige på vendeteigen. De er godt tilpasset frontlasterarbeid og mer enn komfortable nok for lange timer ute på jordet, Og ikke minst har de en hydraulisk kapasitet til å drive og håndtere tunge redskaper.

Beskrivelse

Den 4-sylindrede, 4-ventilers, 3,4-liters motoren er turboladet med intercooler for å skape en kompakt kraftenhet som har høye ytelser, men er spesielt drivstoffgjerrig. Resultatet er en traktor med det ideelle vekt/effektforholdet for enhver oppgave i landbruket, fra lett arbeid ved lave turtall til tunge trekkoppgaver og transport i høy hastighet. Effektområdet hos serien ligger fra 99-117 hk  

Førersetet med luftfjæring er standard og passasjersetet med komfortabel sitteplass kan legges sammen når det ikke benyttes, Komforten kan forbedres ytterligere ved å velge foraksel- og førerhusfjæring som er tilleggsutstyr. Instrumentpanelet beveger seg sammen med den justerbare rattkonsollen og sikten ut av førerhuset er blant de beste i bransjen, med bl.a. en frontrute som er buet innover i øvre område pluss takvindu som kombineres for å gi optimal sikt når du bruker en frontlaster. Luxxum er designet for lasterarbeid og leveres i Norge med fabrikkmontert laster. En ny og sterkere foraksel samt 80 eller 100 l/min lastfølende hydraulikksystem med lukket senter betyr at disse traktorene er bygget for tung håndtering. En god  betjeningskomfort sikres av originalmontert betjening med utkoblingsfunksjon integrert i Multicontroller-armlenet.

Be om tilbud på Luxxum

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el