Vårkampanje på leveringsklare New Holland T5

Få komplett laster inkludert i prisen!

Vi har et begrenset antall New Holland T5 140 DC og AC som leveres komplett med laster inkludert i pris. Traktorene er leveringsklare fra norsk lager.

Trenger du ny traktor til våronna har vi et begrenset antall New Holland T5.140 klare til levering. Modellene varierer litt i utstyr, men har alle til felles at de leveres med en sprek  firesylindret 4,5 liters motor utviklet av FPT Industrial, med opptil 140 hk maksimal effekt og et maksimalt dreiemoment på 630 Nm allerede ved 1300 o/min i det øverste området.  

New Holland  Dynamic Command er en svært lettkjørt og smidig traktor som gir maksimal produktivitet på mellomstore bruk og hos husdyrbønder der lasterarbeid og transport skjer daglig, og kraftuttaksarbeid, som slått, pressing og lett jordbearbeiding hører til det viktigste onnearbeidet.

24x24 Dynamic Command åtte-trinns transmisjon er designet for effektivitet.  Den tilbyr et bredt spekter av hastigheter innenfor tre arbeidsområder, A,B og C som tilsvarer de som ofte brukes når du utfører aktiviteter på jordet eller på veien.  Med hele 8 kløtsjfrie lynraske hurtiggir i hver gruppe, er det mulig for føreren å tilpasse traktorens hastighet nøyaktig til arbeidet som utføres. 

Autocommand er New Hollands velkjente trinnløse transmisjon som gir en unik kjørekomfort og ideelt forhold mellom turtall og kjørefart i arbeid med kraftuttaksdrevet utstyr.

Vi har traktorer tilgjengelige både fra lager i Norge og ved fabrikken. Trenger du traktor til våronna er det bare å kontakte nærmeste A-K avdeling som har oversikt over de forskjellige og som kan gi deg et godt tilbud.

Fyll inn nedenfor og be om tilbud

Hva vil du ha tilbud på?

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el