Den største modellen av Pronar med betegnelsen T679/2 er en suveren dumperhenger for allsidige transportoppgaver på byggeplasser, ved veibygging eller til generell transport av stein, grus, rusk og annet byggeavfall.

Den har total lastekapasitet på 12 000 kg og tillatt totalvekt 16 350 kg. En solid dumperkasse i stål med 10mm bunn og og 6mm sider tåler store påkjenninger. Hardox stål kan leveres som ekstrautstyr. Bakluken åpnes hydraulisk med to sylindre. Sidehengslet baklem er også standard utstyr i Norge. Den gir en bedre fyllhøyde og kan svinges til siden og festes når man bare vil benytte den hydrauliske baklemmen. Baklysene er skjermet med metallgitter som beskytter dem mot utilsiktet skade. Innvendig bredde i kassen gjør det mulig å kjøre bulkvarer opptil 2 410 mm og tillater transport av utstyr og anleggsmaskiner.
 

Pronar T679/3 med10 360 kg nyttelast er beregnet for transport av landbruksprodukter, betongavfall, stein, grus, sand, leire med mer. Den har en  bred lastekasse og integrerte innvendige festeører for forankring som åpner for sikker transport av anleggskjøretøyer, f.eks. gravemaskiner. Også disse hengerne kjennetegnes av en robust og holdbar konstruksjon, og er konstruert i stålkvaliteter som tåler mye og er velegnet for gårder, grustak, byggefirmaer eller for alt arbeid som krever transport av tunge materialer og utstyr.
 

 T679/4 er en mindre dumper beregnet for transport av landbruksprodukter, betongavfall, stein, grus, sand, leire med mer. Den har nyttelast på 8 385 kg. Med en bred lastekasse og integrerte festeører kan denne benyttes til sikker transport av anleggskjøretøyer, f.eks. gravemaskiner. Også disse hengerne kjennetegnes av en robust og holdbar konstruksjon, og er konstruert i stålkvaliteter som tåler mye og er velegnet for gårder, grustak, byggefirmaer eller for alt arbeid som krever transport av tunge materialer og utstyr.

Fyll ut nedenfor og vi kontakter deg med et tilbud på Pronar dumper

Hva vil du ha tilbud på?