Sesongkampanje på Kongskilde slåmaskiner

Spar over kr 50 000,-!

Nå har vi sesongkampanje på Kongskilde slepemontert skiveslåmaskin. Spar over 50 000,- på en GMT 3205 S FLEX med 3,15 m. arbeidsbredde, fleksibelt drag, stengelbehandler med stålfinger.

GMT er bygget opp på en kraftig trekkramme og drag. Dernest er maskinen konstruert med det anerkjente sikkerhetssystemet Top Safe, som også gir maskinen optimal terrengtilpasning. 

GMT har også Kongskildes lave knivbjelke som gir jevn stubb og god flyt. Med Kongskilde knivbjelke er det mulig å sette en lav og jevn stubb helt ned til 40 mm. Dette skyldes den lave angrepsvinkelen på 3º. Med  knivbjelken oppnås et nesten horisontalt snitt og dermed en jevn stubbhøyde og bedre gjennomstrømning i maskinen.

Kongskilde knivbjelke har en helt glatt underside. En steinbeskytter og slepesko er integrert i hele knivbjelkens bredde. Dette gir en optimal beskyttelse og sikrer lang levetid på knivbjelken. Den store bæreflaten gir et lite marktrykk, som skåner jorda og avlingen under slåtten, og gir raskere gjenvekst.

Med Quick’n Safe gjøres knivskiftet raskt og enkelt, uten at man trenger å løsne muttere eller bolter. Kun et enkelt trykk nedover, med det medfølgende  spesialverktøyet, og kniven blir frigjort fra den unike sikringstappen. 

  • Arbeidsbredde 3,15 m
  • Hurtigskift av kniver
  • Stengelbehandler med stålfingre
  • 1000 omdr. pto
  • Effketbehov kW/hk 70/92
  • Hjul 380/55-17
  • Vekt 2630 kg

 

Nå har vi sesongkampanje på et begrenset antall maskiner av GMT 3205. Vi har også betydelig nedsatte priser på flere andre typer slåmaskiner fra Kongskilde. Alt for levering til sesong. Fyll inn skjema nedenfor og bli kontaktet av din A-K selger

Hva vil du ha tilbud på?

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el