Sesongkampanje på Kongskilde river

R+420 begrenset antall Kr 55 700,- eks mva

Nå har vi sesongkampanje på et begrenset antall river fra Kongskilde. Eksempel Kongskilde R+420 én-rotors rakerive med forsterket rotor og arbeidsbredde 4,15 meter

Kongskilde énrotors river er bygget med en kraftig, pålitelig girkasse og trenger derfor bare et minimum av vedlikehold. R énrotor er derfor et ideelt valg hvis du trenger en stabil og pålitelig mindre rive. Den kan også leveres med et stort utvalg av spesialutstyr. 

For intensiv og svært krevende bruk har Kongskilde utviklet R + rivemodeller. Som viktigste funksjon er disse utstyrt med en slitesterk R + rotor. Den er utviklet for krevende og intensiv bruk. Rotorarmene har vedlikeholdsfrie kulelagre. De er laget av solid stål og innfestingen på rotoren er forsterket.

R+ rivene er også utstyrt med et leddet 3-punkts oppheng som er veldig fleksibelt under arbeid. Når maskinen løftes, låses opphenget i midtstilling og blir helt stivt og stabilt. Det er også montert en gasstøtdemper mellom opphenget og ramma for å gi en stødig og komfortabel drift. 

  • Arbeidsbredde 4,15 m
  • Transportbredde 1,90 m
  • Kraftbehov kW/hk 26/35
  • Antall rivearmer/dobbelfj.pr arm 12/4
  • Vekt 570 kg

Frakt,klargjøring/montering kommer i tillegg

Nå har vi sesongkampanje på et begrenset antall Kongskilde R+420. Vi har også betydelig nedsatte priser på flere andre typer samleriver fra Kongskilde med både én og to rotorer. Alt på lager i Norge for levering til sesong. Fyll inn skjema nedenfor og bli kontaktet av din A-K selger 

Hva vil du ha tilbud på?

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el