Reime gjødselvogn

Be om tilbud

Reime Agri har over 30 års erfaring med å produsere gjødselvogner for det norske markedet. Vognene kjennetegnes av høy materialkvalitet og tåler harde belastninger og bruk. En moduloppbygget og gjennomtenkt konstruksjon gjør det mulig å skreddersy vogna med pumper spredesystemer, hjulutrustning best mulig til ulike driftsforhold og brukerens behov. 

Reimes gjødselvogner leveres både med ståltank og tank i helstøpt glassfiberarmert polyester. Plastvognene, som de også kalles finnes i størrelser fra 4000 liter til 15500 liter og er konstruert med ramme av galvanisert stål. Plast gir en unik mulighet for å forme tanken hensiktsmessig etter behov og nettopp derfor særpreges plastvognene ved at de kan ha en kompakt design og lavt tyngdepunkt selv ved bruk av store hjul og boggiløsninger. Alle modeller over 9000 liter leveres med boggi.

Reime gjødselvogner leveres standard med en sentrifugalpumpe med direkte drift. Standard pumpe har spiralskrue innmating til pumpeimpeller. Den trenger 22 hk for å levere 2000l/min mot et trykk på 1,1 bar. Som alternative pumper kan Reime levere både dreiestempelpumper med selvsug og høyttrykks sentrifugalpumper etter behov.

Ønsker du mer informasjon eller et godt tilbud på Reime gjødselvogn? Fyll inn nedenfor

Hva vil du ha tilbud på?

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el