Oppgrader hverdagen - la Automower ta seg av plenen

Er du lei av å bruke tid på plenklipping? Nå gir vi deg inntil 4000 kroner for den gamle klipperen i bytte mot en ny Husqvarna Automower X-Line. Vi har også knalltilbud på den nye Automower 305 som passer til plener opptil 600 kvadratmeter! Kom innom A-K maskiner for de beste rådene om hvilken robotklipper som passer best til din hage. Vi har utvalget! Vi kan også hjelpe deg med montering og igangkjøring.

 

 

Husqvarna Automower oppgraderer hverdagen din. Og du får en finere plen på kjøpet. Med en robotklipper har du ikke bare en 100% velstelt plen til en hver tid. Du får også en sunnere og mer robust gressmatte. A-K maskiner har et stort utvalg av robotklippere tilpasset arealer fra de minste villahager til store parkanlegg.  Våre medarbeidere er fagfolk som kan gi deg de beste råd om hvilken maskin som passer din hage. Vi tilbyr også fagmessig hjelp med installasjon slik at maskinen går riktig fra første dag. Se våre viktigste modeller nedenfor med nyheten 305 til kampanjepris. Har du en gammel klipper, gir vi deg kr 4000,- i innbytte om du velger en modell fra X-Line serien.

I den grad vi kan ha åpent i disse Covid-19 tider, er du velkommen innom nærmeste A-K butikk til en fagprat. Vi stiller mer enn gjerne opp i digitalt møte. Klikk her for å bestille dette.

Ønsker du mer informasjon eller å bli kontaktet for å få forslag til løsning og et tilbud, er det fint om du fyller inn skjemaet nedenfor og sender inn.

Hva vil du ha tilbud på?

 
 QMS 10166 A-K Maskiner AS el EMS 10166 A-K Maskiner AS el