Husqvarna Automower oppgraderer hverdagen din. Og du får en finere plen på kjøpet. Med en robotklipper har du ikke bare en 100% velstelt plen til en hver tid. Du får også en sunnere og mer robust gressmatte. A-K maskiner har et stort utvalg av robotklippere tilpasset arealer fra de minste villahager til store parkanlegg.  Våre medarbeidere er fagfolk som kan gi deg de beste råd om hvilken maskin som passer din hage. Vi tilbyr også fagmessig hjelp med installasjon slik at maskinen går riktig fra første dag. Se våre viktigste modeller nedenfor med nyheten 305 til kampanjepris. Har du en gammel klipper, gir vi deg kr 4000,- i innbytte om du velger en modell fra X-Line serien.

I den grad vi kan ha åpent i disse Covid-19 tider, er du velkommen innom nærmeste A-K butikk til en fagprat. Vi stiller mer enn gjerne opp i digitalt møte. Klikk her for å bestille dette.

Ønsker du mer informasjon eller å bli kontaktet for å få forslag til løsning og et tilbud, er det fint om du fyller inn skjemaet nedenfor og sender inn.

Hva vil du ha tilbud på?