Det er spesielle tider som krever ekstraordinære tiltak. Vi er opptatt av at du som bonde og matprodusent er en av våre samfunnskritiske aktører og gjør vårt ytterste for at du skal stå best mulig rustet til å få utført ditt arbeid på en god måte. Kanskje trenger du ny traktor til våronna. Vi har et antall Case IH på lager for omgående levering og til priser som gjaldt før coronakrisen og valutaøkningene. De fleste modeller er tilgjengelige med et bredt utvalg av ulike girkasser og varierende grad av utstyr. Kontakt din A-K selger for et godt tilbud og få traktoren levert til den viktige våronna!

 

Case IH Farmall A85 - kr 460 870,- eks mva

Farmall A er en enkel og lettkjørt traktor med 12+12 girkasse og mekanisk hydraulikkbetjening. Modellen leveres med mekanisk eller hydraulisk kløtsjfritt vendegir med betjening på rattstammen.  

Slanke førerhusstolper, store speil, stort frontvindu og gjennomtenkt utforming av dører og vinduer gir god sikt til frontlaster og redskaper.  

Tilgjengelige for levering: 1 stk Be om tilbud

 

Case IH Farmall C 115 EP HiLo - kr 647 035,- eks mva

Case IH Farmall C er en hendig og lettkjørt traktor med vendegir på rattstammen og et meget komfortabelt førerhus med topp ergonomi. Store glassdører gir lett adkomst. Justerbart førersete, sammenleggbart passasjersete, flatt gulv, lavt støynivå. Mulighet for aircondition i tillegg gjør at både fører og passasjer trives i Farmall C.

Tilgjengelige for levering: 1 stk Be om tilbud

 

Case IH Maxxum 150 MC og CVX - fra kr 1 093 836,- eks mva

Maxxum er målestoken for traktorer i mellomklassen – smidige, drivstoffeffektive, sterke og pålitelige. Maxxum-serien leveres med flere girkasser fra den enkleste semi-powershift med 4 hurtiggir til CVX trinnløs transmisjon. Drivstoffgjerrige motorer med høy ytelse 145 hk
Tilgjengelige for levering: 6 stk Be om tilbud

 

Case IH Puma 150 X - fra kr 964 707,- eks mva

Med Puma får du et velprøvd produkt med premium teknologi og kjøreegenskaper. Multicontroller armlene gir en suveren betjeningsergonomi og avansert kommunikasjon mellom motor og transmisjon gir de beste driftsegenskaper i alt slags arbeid. Modeller med kort hjulavstand fra 150 hk til 175 hk fra effektive 6-sylindrede motorer.
Tilgjengelige for levering: 3 stk Be om tilbud

 

Trenger du ny traktor til våronna, fyll inn skjemaet nedenfor og vi kontakter deg

Hva vil du ha tilbud på?