Det er spesielle tider som krever ekstraordinære tiltak. Vi er opptatt av at du som bonde og matprodusent er en av våre samfunnskritiske aktører og gjør vårt ytterste for at du skal stå best mulig rustet til å få utført ditt arbeid på en god måte. Kanskje trenger du ny traktor til våronna. Vi har et antall New Holland på lager for omgående levering og til priser som gjaldt før coronakrisen og valutaøkningene. De fleste modeller er tilgjengelige med et bredt utvalg av ulike girkasser og varierende grad av utstyr. Kontakt din A-K selger for et godt tilbud og få traktoren levert til den viktige våronna!


New Holland Boomer - kr 310 254,- eks mva

New Holland Boomer er kompakte, lettkjørte småtraktorer for hagebruk, landbruk, gartnerier, anleggsgartnere, golfbaner, kommuner og hobbybønder. De er responsive, effektive og komfortable, bygget for å gjøre jobbene dine enklere. Effekt fra 23 til 47 hk.
Tilgjengelige for levering: 2 stk Be om tilbud

 

New Holland T4.75 S - fra kr 452 984,- eks mva

New Holland T4S setter standard for komfort og allsidighet blant traktorer under 80 hk. Førerhuset har klassens beste romslighet og utsyn. Den har stor allsidighet med suveren løftekapasitet, PTO-alternativer og hjulutstyr. 55-75 hk 

Tilgjengelige for levering: 8 stk

Be om tilbud

 

New Holland T5.115 HiLo - fra kr 731 182,- eks mva

Ferdig spesifiserte og godt utstyrte traktorer som er klargjort for laster med blant annet 2 midt-monterte hydraulikkuttak med joystickbetjening, luftsete med sving, quick link løftearmer og dynamiske framskjermer. Tier 4A motor på 114 hk.
Tilgjengelige for levering: 6 stk Be om tilbud

 

New Holland T5 Auto Command - fra kr 1 109 216,- eks mva

New Holland T5 Auto Command er en helt ny traktormodell med trinnløs transmisjon og en ny generasjon 4,5 liters firesylindret Stage V FPT motor. T5 Auto Command har effekt fra 110 - 140 hk som er opptil 20 hk mer enn dagens T5.120 Elektro Command. Den kjennetegnes også av at et Horizon førerhus som er større, roligere og mer behagelig og har SideWinder armlene med trinnløs transmisjonsbetjening.
Tilgjengelige for levering: 6 stk Be om tilbud

 

New Holland T6 - fra kr 854 024,- eks mva

T6 er designet for dagens moderne landbruk. Topp førerkomfort i Horizon førerhus med store vindusflater. Fingertuppbetjening av viktige funksjoner, tre girkassealternativer fra trinnløs til semi powershift. Inntil 16 LED arbeidslys. Drivstoffgjerrige motorer med suveren trekkraft. 4 eller 6 sylindre. 125 - 175 hk.
Tilgjengelige for levering : 8 stk Be om tilbud

 

New Holland T7.270 AC - fra kr 1 812 466,- eks mva

T7 Auto Command er New Hollands flaggskip. Logisk og intuitiv betjening med kjørespak eller kjørepedal. SideWinder II betjeningsarmlene og Intelliview monitor er standard. Kombinasjonen av transmisjon og elektronisk motorstyring gir optimal motorutnyttelse på meget lave turtall. Alt fra tungt trekkarbeid på vei og jorde, til lettere arbeid som sprøyting går effektivt med New Holland T7.
Tilgjengelige for levering: 3 stk Be om tilbud

 

I tillegg har vi også noen demotraktorer av T5 og T6 som vi kan tilby til gunstige priser

 

Trenger du ny traktor til våronna, fyll inn skjemaet nedenfor og vi kontakter deg

Hva vil du ha tilbud på?